Tabblad Rapporten

Gebruik het menu rechts om naar de gewenste categorie met machtigingen te gaan. Categorieën worden op deze pagina in alfabetische volgorde weergegeven. Machtigingen verschijnen in alfabetische volgorde binnen een categorie.

Om snel specifieke informatie op deze pagina te vinden, drukt u op Ctrl+F op het toetsenbord van uw computer. Voer de informatie die u zoekt in het resulterende tekstveld.

Rapportmachtigingen voor contactafhandeling (CXone)

Machtigingen in dit gedeelte bepalen de toegang van gebruikers tot rapporten over uw CXone agents en de entiteiten die zijn geconfigureerd in de ACD applicatie, zoals skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent en campagnesGesloten Een groep van skills die wordt gebruikt voor trendrapporten..

Actieve agents

Hiermee kan een gebruiker het rapport Actieve agents uitvoeren en bekijken. Gebruikers met de machtiging Uitloggen forceren of de machtiging Beëindigen kunnen ook de bijbehorende acties uit het rapport uitvoeren.

Voor de standaard systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven Uitloggen forceren Beëindigen

Agent

Supervisor
Manager

ASR-tuning

Hiermee kan een gebruiker het rapport ASR-tuning uitvoeren en bekijken.

Voor de standaard systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven Uitloggen forceren Beëindigen

Agent

Supervisor
Manager

Rapport Geforceerde logouts

Hiermee kan een gebruiker het rapport Geforceerde logouts uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Actieve contacten

Hiermee kan een gebruiker het rapport Actieve contacten uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Contactgeschiedenis

Hiermee kan een gebruiker het rapport Contactgeschiedenis uitvoeren en handmatig chattranscripties uit het rapport verwijderen.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Agentweergave Supervisorweergave

Agent

Supervisor
Manager

Call Quality Explorer

Hiermee kan een gebruiker het rapport Oproepkwaliteitsverkenner uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Empirix-gegevens

Hiermee kan een gebruiker het rapport Oproepkwaliteitsverkenner uitvoeren en de Empirix-gegevens bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

E-mailonderbrekingen

Hiermee kan een gebruiker het rapport E-mailonderbrekingen uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Oproepdetailrapporten

Hiermee kan een gebruiker het rapport Oproepdetail uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Gegevensdownload

Hiermee kan een gebruiker alle gegevensdownloadrapporten uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Geconfigureerde stations

Hiermee kan een gebruiker het rapport Geconfigureerde stations uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Teams en niet-beschikbaarheidscodes

Hiermee kan een gebruiker het rapport Teams en niet-beschikbaarheidscodes uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Urenkaart agent

Hiermee kan een gebruiker het rapport Agenttijdkaart uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Agentsnapshot

Hiermee kan een gebruiker het rapport Agentsnapshot uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Supervisorsnapshot

Hiermee kan een gebruiker het rapport Supervisorsnapshot uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Campagneprestaties

Hiermee kan een gebruiker het rapport Campagneprestaties uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Skillprestaties

Hiermee kan een gebruiker het rapport Skillprestaties uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Promise Keeper

Hiermee kan een gebruiker het rapport Promise Keeper uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Agents per team

Hiermee kan een gebruiker het rapport Agents per team uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Skills per campagne

Hiermee kan een gebruiker het rapport Skills per campagne uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Details van skillbekwaamheden

Hiermee kan een gebruiker het rapport Details van skillbekwaamheden uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Overzicht van skillbekwaamheden

Hiermee kan een gebruiker het rapport Overzicht van skillbekwaamheden uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Agent niet-beschikbare tijd

Hiermee kan een gebruiker het rapport Agent niet-beschikbare tijd uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Campagneoverzicht per campagne

Hiermee kan een gebruiker het rapport Campagneoverzicht per campagne uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Campagneoverzicht per skill

Hiermee kan een gebruiker het rapport Campagneoverzicht per skill uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Agentoverzicht

Hiermee kan een gebruiker het rapport Agentoverzicht uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

IVR-selectiepad

Hiermee kan een gebruiker het rapport IVR-selectiepad uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Machtigingen voor de dashboardconsole-weergave

Machtigingen in dit gedeelte bepalen hoe gebruikers widgets en dashboards voor de CXone ACD kunnen bekijken.

Dashboardconsole-weergave

Hiermee kan een gebruiker een dashboard bekijken in de consoleweergave en een dashboard verwijderen.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Algemeen: Machtigingen voor accountrapporten

Machtigingen in dit gedeelte bepalen de toegang van gebruikers tot rapporten over uw CXone-account.

U kunt de individuele machtigingen in dit gedeelte inschakelen, of u kunt alle machtigingen als groep inschakelen indien u steeds dezelfde toegangsrechten wilt gebruiken.

Marguerite, een beheerder bij Classics, Inc, maakt twee nieuwe beveiligingsprofielen. Op een gegeven moment komt ze bij een gedeelte met de optie Groep/individueel.

Haar eerste nieuwe beveiligingsprofiel, bedoeld voor managers, geeft dezelfde toegangsrechten voor alle machtigingen in dit gedeelte. Marguerite klikt op Groep en selecteert vervolgens de selectievakjes voor Weergeven en Bewerken.

Voor het tweede nieuwe beveiligingsprofiel wil Marguerite één niveau van toegangsrechten instellen voor twee van de machtigingen, en een ander toegangsniveau voor de derde machtiging. Ze klikt op Individueel en selecteert vervolgens de toegangsrechten voor elke machtiging.

Rapport Facturering

Hiermee kan een gebruiker het rapport Facturering uitvoeren.

Voor de standaard systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn geen machtigingen op individueel niveau ingeschakeld. Op groepsniveau zijn echter de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Rapport Gebruiksoverzicht

Hiermee kan een gebruiker het rapport Gebruiksoverzicht uitvoeren.

Voor de standaard systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn geen machtigingen op individueel niveau ingeschakeld. Op groepsniveau zijn echter de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Algemeen: Machtigingen voor platformrapporten

Machtigingen in dit gedeelte bepalen de toegang van gebruikers tot rapporten over uw CXone- platform, dat wil zeggen uw bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren.

U kunt de individuele machtigingen in dit gedeelte inschakelen, of u kunt alle machtigingen als groep inschakelen indien u steeds dezelfde toegangsrechten wilt gebruiken.

Marguerite, een beheerder bij Classics, Inc, maakt twee nieuwe beveiligingsprofielen. Op een gegeven moment komt ze bij een gedeelte met de optie Groep/individueel.

Haar eerste nieuwe beveiligingsprofiel, bedoeld voor managers, geeft dezelfde toegangsrechten voor alle machtigingen in dit gedeelte. Marguerite klikt op Groep en selecteert vervolgens de selectievakjes voor Weergeven en Bewerken.

Voor het tweede nieuwe beveiligingsprofiel wil Marguerite één niveau van toegangsrechten instellen voor twee van de machtigingen, en een ander toegangsniveau voor de derde machtiging. Ze klikt op Individueel en selecteert vervolgens de toegangsrechten voor elke machtiging.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen op groepsniveau ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Rapport Weigeringsstatistieken

Hiermee kan een gebruiker het rapport Scriptplanningen uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Rapport Scriptplanningen

Hiermee kan een gebruiker het rapport Scriptplanningen uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Machtigingen voor historische dashboardwidgets

Machtigingen in dit gedeelte bepalen de toegang van gebruikers tot historische widgets en dashboards voor de CXone ACD.

U kunt de individuele machtigingen in dit gedeelte inschakelen, of u kunt alle machtigingen als groep inschakelen indien u steeds dezelfde toegangsrechten wilt gebruiken.

Marguerite, een beheerder bij Classics, Inc, maakt twee nieuwe beveiligingsprofielen. Op een gegeven moment komt ze bij een gedeelte met de optie Groep/individueel.

Haar eerste nieuwe beveiligingsprofiel, bedoeld voor managers, geeft dezelfde toegangsrechten voor alle machtigingen in dit gedeelte. Marguerite klikt op Groep en selecteert vervolgens de selectievakjes voor Weergeven en Bewerken.

Voor het tweede nieuwe beveiligingsprofiel wil Marguerite één niveau van toegangsrechten instellen voor twee van de machtigingen, en een ander toegangsniveau voor de derde machtiging. Ze klikt op Individueel en selecteert vervolgens de toegangsrechten voor elke machtiging.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen op groepsniveau ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Agentprestaties

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Agentprestaties bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Agentprestaties per uur

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Agentprestaties per uur bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Statistieken van overige statussen

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Statistieken van overige statussen bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Niet-beschikbaarheidscijfers

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Niet-beschikbaarheidscijfers bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Agent WFO-prestaties

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Agent WFO-prestaties bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen Supervisor en Manager stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar ze stellen de machtigingen indirect in door middel van groepsinstellingen.

Machtigingen voor outbound-strategierapporten

Machtigingen in dit gedeelte bepalen de toegang van gebruikers tot rapporten over geautomatiseerde outbound interacties die gebruikmaken van Personal Connection, en de instellingen voor PC.

Disposities

Hiermee kan een gebruiker het rapport Outbound disposities uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Naleving van afbreekpercentage

Stelt gebruikers in staat om het rapport Naleving van afbreekpercentage uit te voeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Outbound rapportopslag

Hiermee kan een gebruiker rapporten in de Outbound rapportopslag uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Machtigingen voor realtime dashboardwidgets

Machtigingen in dit gedeelte bepalen de toegang van gebruikers tot realtime widgets en dashboards voor de CXone ACD.

U kunt de individuele machtigingen in dit gedeelte inschakelen, of u kunt alle machtigingen als groep inschakelen indien u steeds dezelfde toegangsrechten wilt gebruiken.

Marguerite, een beheerder bij Classics, Inc, maakt twee nieuwe beveiligingsprofielen. Op een gegeven moment komt ze bij een gedeelte met de optie Groep/individueel.

Haar eerste nieuwe beveiligingsprofiel, bedoeld voor managers, geeft dezelfde toegangsrechten voor alle machtigingen in dit gedeelte. Marguerite klikt op Groep en selecteert vervolgens de selectievakjes voor Weergeven en Bewerken.

Voor het tweede nieuwe beveiligingsprofiel wil Marguerite één niveau van toegangsrechten instellen voor twee van de machtigingen, en een ander toegangsniveau voor de derde machtiging. Ze klikt op Individueel en selecteert vervolgens de toegangsrechten voor elke machtiging.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen op groepsniveau ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Aantal agents per status

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Aantal agents per status bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Aantal agents

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Aantal agents bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Agentlijst

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Agentlijst bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Callback

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Callback bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Contactenlijst

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Contactenlijst bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Contactstatussen per skill

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Contactstatussen per skill bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Wachtrijteller

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Wachtrijteller bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Wachtrijtrend

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Wachtrijtrend bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Servicelevel

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Servicelevel bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Skilloverzicht

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Skilloverzicht bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Outbound agentprestaties

Hiermee kan een gebruiker de dashboardwidget Outbound agentprestaties bekijken.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

De standaard beveiligingsprofielen stellen deze machtigingen niet afzonderlijk in, maar deze machtigingen worden indirect ingesteld via de groepsinstellingen.

Machtigingen voor Workforce Intelligence-rapporten

Machtigingen in dit gedeelte bepalen de toegang van gebruikers tot rapporten voor uw Workforce Intelligence-regels.

Regelactiegeschiedenis

Hiermee kan een gebruiker het rapport Regelactiegeschiedenis uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager

Rapport Regelactie-overzicht

Hiermee kan een gebruiker het rapport Regelactie-overzicht uitvoeren.

Voor de systeembeveiligingsprofielen Manager, Supervisor en Agent zijn standaard de volgende machtigingen ingeschakeld:

Beveiligingsprofiel Weergeven

Agent

Supervisor
Manager