Rapport Supervisorsnapshot

Rapportbron: Tubes

Verversingsfrequentie van rapport: 6 uur

In tegenstelling tot het rapport Agentsnapshot presenteert het rapport Supervisorsnapshot gegevens op teamniveau, zodat u gegevens kunt bekijken voor alle agents in het team.

Onderdelen van het rapport

Staafdiagrammen

Staafdiagrammen bieden visuele vergelijkingen tussen de gemiddelden van het team en de BedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren in verschillende belangrijke prestatiemetrics. Hierdoor kan de agent bepalen hoe ze presteren ten opzichte van het team als geheel.

De volgende metrics worden uitgedrukt in minuten.

Diagram Beschrijving
Hoe mijn team tijd doorbracht (gemiddeld)

Toont een vergelijking tussen de gemiddelde afhandeltijd van het team en de gemiddelde afhandeltijd van de hele bedrijfseenheid.

Geeft een vergelijking voor zowel inbound als outbound contacten.

Hiermee kan de gebruiker van het rapport snel zien hoe efficiënt het team contacten afhandelt in vergelijking met het gemiddelde van de hele bedrijfseenheid.

Hoeveel contacten heeft mijn team afgehandeld vs. Gem. team in de bedrijfseenheid

Toont een vergelijking tussen het totaal aantal contacten dat door het team is afgehandeld en het totaal aantal contacten dat door een gemiddeld team binnen de bedrijfseenheid.

Geeft een vergelijking voor zowel inbound als outbound contacten.

Hiermee kan de gebruiker van het rapport zien hoeveel contacten het team kan afhandelen in vergelijking met een gemiddeld team.

Hoe mijn team niet-contacttijd doorbracht vs. Gem. team in de bedrijfseenheid

Toont een vergelijking tussen het team en het gemiddelde van de bedrijfseenheid om te laten zien hoe de tijd wordt besteed wanneer er geen contact wordt afgehandeld.

Geeft informatie over de Beschikbare tijd en de Niet-beschikbare tijd, met een aparte weergave voor de NawerktijdGesloten Toestand waarin een agent het werk afrondt na afloop van een interactie; ook wel ACW (after call work) of wrap-up genoemd.

Hiermee kan de gebruiker van het rapport zien hoe de tijd van de teams wordt besteed wanneer er geen contact wordt afgehandeld.

Hoe heeft mijn team tijd met contacten doorgebracht (gemiddeld)

Toont een vergelijking tussen het team en het gemiddelde van de bedrijfseenheid om te laten zien hoe de tijd wordt besteed tijdens het afhandelen van contacten.

Geeft inzicht in de verschillende manieren waarop ze tijd doorbrengen tijdens de interactie met contacten.

Ook met informatie over het nawerk voor de contacten.

Hiermee kan de gebruiker van het rapport zien hoe efficiënt het team is bij het afhandelen van contacten ten opzichte van de bedrijfseenheid om eventuele verbeterpunten te vinden.

Metrics

Metrics geven een momentopname van de prestaties van de agent op een aantal belangrijke gebieden, waardoor de agent snel kan worden beoordeeld.

• Agent: naam van de agent op wie de prestatie-metrics betrekking hebben.
  • Inbound afgehandeld: totaal aantal inbound contacten dat door de agent is afgehandeld.
  • Gemiddelde inbound afhandeltijd: de gemiddelde afhandeltijd van alle inbound contacten die door de agent zijn afgehandeld.
  • Outbound afgehandeld: totaal aantal outbound contacten dat is afgehandeld door de agent.
  • Gemiddelde outbound gesprekstijd: de gemiddelde gesprekstijd van alle outbound contacten die door de agent zijn afgehandeld.
  • Beschikbare tijd: de totale tijd die de agent in de beschikbare status heeft doorgebracht.
  • Niet-beschikbare tijd: de totale tijd die de agent in een niet-beschikbaarheidsstatus is geweest.
  • Geweigerd: het totaal aantal contacten dat is geweigerd door de agent.
  • Ingelogde tijd: de totale tijd die de agent ingelogd is geweest bij het platform.
  • Bezetting: het percentage van de tijd dat agents contacten afhandelen (ook Agentbenutting genoemd).

Tijdkaart

De Tijdkaart geeft de sessiegegevens van de agent weer, met een logboek van de tijd die de agent ingelogd was en beschikbaar was voor het platform. Zo kan de ingelogde tijd worden vergeleken met de geplande werktijd van een agent.

Dit zijn de belangrijkste Tijdkaart-gegevens die voor elke agentsessie worden weergegeven:

• Agentnaam: de naam van de agent die aan de sessie is gekoppeld.
  • Sessie-ID: de unieke ID die is toegewezen gegeven aan de inlogsessie van de agent binnen het platform.
  • Inlogdatum: de datum en tijd waarop de inlogsessie is gestart.
  • Uitlogdatum: de datum en tijd waarop de inlogsessie is beëindigd.
  • Duur: de totale tijd van de inlogsessie.