Rapport Agentsnapshot

Rapportbron: Tubes

Verversingsfrequentie van rapport: 6 uur

Het rapport Agentsnapshot toont belangrijke metrics inzake de prestaties van de agent.

Staafdiagrammen

Staafdiagrammen bieden visuele vergelijkingen tussen de agent en het gemiddelde van het team met verschillende prestatiemetrics die zichtbaar maken hoe de agent presteert in relatie tot het team als geheel.

Metrics

Metrics geven een momentopname weer van de prestaties van de agent op een aantal belangrijke gebieden, waardoor de agent snel kan worden beoordeeld.

Metric

Details

Inbound afgehandeld Totaal aantal inbound contacten dat is afgehandeld door de agent.

Gemiddelde inbound afhandeltijd

Gemiddelde afhandeltijd (AHT) van alle inbound contacten die door de agent zijn afgehandeld.

Outbound afgehandeld Totaal aantal outbound contacten dat is afgehandeld door de agent.
Gemiddelde outbound gesprekstijd Gemiddelde gesprekstijd (ATT) van alle outbound contacten die zijn afgehandeld door de agent.
Beschikbare tijd Totale tijd die de agent in de beschikbare statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. heeft doorgebracht.
Niet-beschikbare tijd Totale tijd die de agent in de niet-beschikbaarheidsstatus is geweest.
Geweigerd Totaal aantal contacten dat is geweigerd door de agent.
Ingelogde tijd Totale tijd die de agent ingelogd is geweest bij het platform.
Bezetting Het percentage van de tijd dat agents contacten afhandelen (wordt ook Agentbenutting genoemd).

Tijdkaart

De tijdkaart laat zien wanneer een agent is ingelogd op platform. Zo kan de ingelogde tijd eenvoudig worden vergeleken met de geplande werktijd van een agent.

Kolom

Details

Sessie-ID De unieke ID die is gegeven aan de inlogsessie van de agent binnen het platform.

Inlogdatum

Datum en tijd waarop de inlogsessie is gestart.

Uitlogdatum Datum en tijd waarop de inlogsessie is beëindigd.
Duur Totale tijd dat de agent was ingelogd.