Rapport Actieve agents

Rapportbron: DW (Datawarehouse)

Verversingsfrequentie van rapport: 10 seconden

Het rapport Actieve agents toont het aantal agents dat actief is verbonden met het systeem, inclusief hun huidige activiteit op het moment dat u het rapport uitvoert.

Met deze informatie kunt u snel evalueren wat uw agents aan het doen zijn. Vanuit dit rapport kunt u agents uitloggen uit het systeem, en zelfs vastgelopen agents uitloggen met behulp van de functie Beëindigen.

Gegevens in dit rapport

Het rapport Actieve agents heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom Beschrijving
Agent-ID Het ID-nummer van de agent. Dit is een unieke waarde waarmee de agent wordt geïdentificeerd.
Naam De voor- en achternaam van de agent.
Status De huidige statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. van de agent op het moment dat het rapport werd uitgevoerd. Klik op de knop Vernieuwen om de gegevens in het rapport te vernieuwen.
Duur Hoe lang de agent in de huidige status is geweest. Weergave in minuten en seconden (MM:SS).
Station De ID van het station dat de agent momenteel gebruikt om in te loggen.
Team Het team waaraan de agent is toegewezen.
Skill De skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die wordt gebruikt door een actieve interactie van de agent. Wordt alleen weergegeven als de agent de statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. ACD (inbound) of Outbound heeft.
Agentverbinding geforceerd verbreken Klik op Verbinding geforceerd verbreken om een logout voor de agent te forceren. Hiermee worden alle interacties die aan de agent zijn gekoppeld, beëindigd. Dit is handig voor het uitloggen van agents die zijn vergeten uit te loggen voordat ze hun dienst hebben beëindigd.
Agentsessie beëindigen Als Verbinding geforceerd verbreken niet helpt om een vastgelopen agent vrij te geven, klikt u op Beëindigen om de agent uit de lijst met actieve agents te verwijderen. Vanuit het perspectief van de agent wordt hun instantie van MAX automatisch beëindigd.