Rapport Agenttijdkaart

Rapportbron: DW (Datawarehouse)

Verversingsfrequentie van rapport: 10 seconden

Het rapport Agenttijdkaart toont de totale tijdsduur die agents ingelogd zijn geweest tijdens een bepaald datumbereik. Met behulp van de tijdkaartgegevens kunt u de gewerkte uren van uw medewerkers nauwkeurig bijhouden. Deze gegevens zijn extra handig als uw medewerkers op afstand werken.

Gegevens in dit rapport

Het rapport Agenttijdkaart heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom Beschrijving
Agentnaam (ID) De naam en unieke ID van de agent, zoals toegewezen door het systeem.
Agentsessie De unieke, door het systeem gegenereerde sessie-ID.
Inlogdatum Datum waarop de agent is ingelogd op het systeem.
Uitlogdatum Datum waarop de agent uit het systeem is uitgelogd. Als de agent momenteel is ingelogd en werkt, toont deze waarde de meest recente wijziging in de status van de agent. Dit rapport is niet ontworpen voor het weergeven van realtime gegevens.
Duur De totale tijd dat de agent ingelogd is geweest bij het systeem.