Oproepkwaliteitsverkenner rapport

Het rapport Oproepkwaliteitsverkenner geeft inzicht in de kwaliteit van de spraakinteracties in uw contactcenter. U kunt maximaal 20 interacties in één rapport analyseren.

U kunt CXone Voice Diagnostics aan Oproepkwaliteitsverkenner toevoegen om nog meer data weer te geven. Hiervoor zijn afzonderlijke licenties vereist. Als u een CXone-partner bent, kunt u één licentie gebruiken voor meerdere bedrijfseenhedenGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren.

U CXone-accountmanager moet Oproepkwaliteitsverkenner (en CXone Voice Diagnostics inschakelen wanneer u dit gebruikt). U kunt de configuratievelden voor Voice Diagnostics in uw bedrijfseenheid weergeven. U mag echter nooit gegevens in deze velden invoeren of wijzigen. Neem contact op met uw CXone-accountmanager als u wijzigingen wilt aanbrengen in de configuratie.

Het rapport Oproepkwaliteitsverkenner gebruiken

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Reporting.
  2. Ga naar Ingebouwde rapporten > Oproepkwaliteitsverkenner.

3. Voer de contact-ID's in van een of meer interacties die u wilt analyseren, gescheiden door spaties of komma's.

4. Klik op Zoeken.

5. Klik op de rij van de interactie die u wilt weergeven. De tabel van een specifieke interactie wordt weergegeven.

6. Klik op de waarde van Contact-ID om een tabel met aanvullende informatie over de interactie te openen. Deze kleine tabel is de eerste tabel die voortkomt uit de tabel van een specifieke interactie. U kunt op MegaLadder of CXone Voice Diagnostics klikken om de servicedata te bekijken in een nieuw browsertabblad.. Mogelijk ziet u ook Contact-ID's van interacties die gerelateerd zijn aan deze interactie. Klik op een van deze Contact-ID's om deze aan het rapport Oproepkwaliteitsverkenner toe te voegen en de details te bekijken.

7. Klik op de waarde van Verkeerstype om een tabel te bekijken met meer informatie over het gespreksverkeer en de routering. Deze tabel is de tweede tabel die voortkomt uit de tabel van een specifieke interactie.

8. Klik op de waarde van Agent-ID om een tabel met extra agentgegevens te bekijken. Deze tabel is de derde tabel die voortkomt uit de tabel van een specifieke interactie.

9. Klik op de waarde van Oproepgebeurtenissen om een tabel te openen met gebeurtenissen die tijdens de interactie hebben plaatsgevonden. Deze tabel is de laatste tabel die voortkomt uit de tabel van een specifieke interactie.