Rapport Overzicht van skillbekwaamheden

Rapportbron: DW (Datawarehouse)

Verversingsfrequentie van rapport: 5 minuten

In het rapport Overzicht van skillbekwaamheden toont de skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent en het totaal aantal agents voor elk bekwaamheidsniveau voor dit skill.

In het voorbeeld van de bovenstaande afbeelding toont de kolom Skillnaam (ID) de volledige lijst met skills die voor de bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren zijn gemaakt. Elke skill heeft een eigen een rij in de tabel. De overige kolommen tonen de bekwaamheidsniveaus, van hoog naar laag. Als er bijvoorbeeld één agent is in de skill AB-chattest die de Medium-bekwaamheid heeft, ziet u 1 in de kolom Medium voor de rij AB-chattest.