Rapport IVR-selectiepad

Rapportbron: DW (Datawarehouse)

Vernieuwingsfrequentie rapport: 10 seconden

Het Rapport IVRGesloten Interactive Voice Response: een telefoonmenu waarmee bellers via telefoontoetsen en/of gesproken opdrachten keuzes kunnen maken en/of informatie kunnen invoeren.-selectiepad toont details over het pad dat bellers volgen door het IVR-menu. U kunt deze data gebruiken om uw IVR-rapporten te verfijnen om ervaringen van gebruikers te verbeteren en het aantal afgebroken Gesloten Een oproep die het contactcenter binnenkomt maar door de beller wordt beëindigd voordat de oproep bij een agent komt oproepen te verminderen.

Dit rapport toont alleen data over deze Studio-acties:

• Begin.

• Case.

• If.

• Ivrlog.

• Menu.

• Reqagent.

Zie de actie Ivrlog voor meer informatie.

Het platform bewaart 90 dagen aan gegevens, maar u kunt dit rapport echter alleen uitvoeren met 30 dagen per keer.

Dit rapport uitvoeren

Volg de instructies in de gedeeltes hieronder om het rapport IVR-selectiepad uit te voeren.

Voer de onderstaande taken in de aangegeven volgorde uit.

IVR-rapportage inschakelen

Om gegevens te kunnen verzamelen voor het rapport IVR-selectiepad, moet u dit inschakelen voor elk contactpunt dat u beschikbaar wilt hebben in het rapport.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer ACD.

2. Klik in het linker navigatiemenu op Contactpunten.

3. Open het contactpunt dat u wilt zien in het rapport IVR-selectiepad.

4. Klik in het tabblad Details op Bewerken.

5. Schakel IVR-rapportage inschakelen in.

6. Klik op Gereed.

Datum en tijd selecteren

De standaarddatum en tijdbereik is 12:00 uur vandaag tot nu. U kunt op de pijlen klikken om door de datums te bladeren.

U kunt ook in het vak datumbereik klikken om deze opties te selecteren:

Optie

Beschrijving

Vandaag Standaard. 12:00 uur tot nu.
Gisteren 12:00 tot 23:59 gisteren.
Afgelopen 7 dagen 12:00 zeven dagen geleden tot nu.
Afgelopen 30 dagen 12:00 30 dagen geleden tot nu.
Vorige week 12:00 afgelopen zondag tot 23:59 afgelopen zaterdag.
Vorige maand 12:00 uur op de eerste dag van afgelopen maand tot 23:59 op de laatste dag van afgelopen maand.
Maand tot heden 12:00 op de eerste dag van deze maand tot nu.
Specifieke datum Opent een datumkiezer en laat u een specifieke dag selecteren waarover u gegevens wilt ophalen. Het standaard tijdvak is 12:00 tot 23:59 uur. U kunt in de vakjes voor het tijdvak klikken om het tijdvak te bewerken.
Datumbereik Opent twee datumkiezers waarmee u een start- en einddatum kunt selecteren. Het standaard tijdvak is 12:00 uur op de geselecteerde startdatum tot 23:59 uur op de geselecteerde einddatum. U kunt in de vakjes voor het tijdvak klikken om het tijdvak te bewerken.

Contactpunt, skill of scriptnaam selecteren

U moet minimaal één contactpunt, skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent of scriptnaam bij Opties tonen selecteren om het rapport uit te voeren.

1. Klik in het rapport IVR-selectiepad op + Opties tonen.

2. Klik op Toevoegen pictogram van een plusteken naast het contactpunt, skills of scriptnaam.

3. Selecteer een contactpunt, skill of scriptnaam in de linker lijst en klik dan op Toevoegen pictogram van een pijl die naar rechts wijst. U kunt ook op Alle toevoegen pictogram van twee pijlen die naar rechts wijzen om alle contactpunten, skills of scriptnamen toe te voegen.

4. Klik op Gereed.

5. Klik, wanneer u alle gewenste contactpunten, skills of scriptnamen hebt geselecteerd, opRapport uitvoeren.

Gegevens in dit rapport

Het Rapport IVR-selectiepad heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven.

De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom Beschrijving
Actie Het type Studio-actie dat de selectie in de IVRGesloten Interactive Voice Response: een telefoonmenu waarmee bellers via telefoontoetsen en/of gesproken opdrachten keuzes kunnen maken en/of informatie kunnen invoeren. triggert.
Label De naam die u hebt gegeven aan de Studio-actie die de selectie in het IVR-menu triggert. Als u de actie geen beschrijvende naam hebt gegeven, is de standaardnaam van een actie de naam van de actie zelf.
Resultaat Het resultaat van de actie Studio.
Aantal keren Het aantal contacten dat het Resultaat heeft geselecteerd in het opgegeven datum- en tijdbereik. Het aantal vertegenwoordigt het totale aantal acties. Afhankelijk van de indeling van IVR is het mogelijk dat een contact een actie meerdere keren kan herhalen of meerdere keren een vertakking kan volgen.
% Geselecteerd Het percentage contacten dat Resultaat heeft geselecteerd in plaats van een andere optie die aan de actie Studio is gekoppeld. Het percentage vertegenwoordigt het totale aantal acties. Afhankelijk van de indeling van IVR is het mogelijk dat een contact meerdere keren een vertakking kan volgen.