Rapport ASR-tuning

Rapportbron: DW (Datawarehouse)

Verversingsfrequentie van rapport: 10 seconden

Het rapport ASR-tuning wordt gebruikt om een lijst met mislukte uitingen in het ASR-systeem (automatische spraakherkenning) te bekijken. Het rapport geeft de resultaten weer van specifieke klantgerichte Studio ASR-acties, zoals Asrmenu en Asryesno. Meer informatie over ASR-beheer om uw ASR-verbeterd IVRGesloten Interactive Voice Response: een telefoonmenu waarmee bellers via telefoontoetsen en/of gesproken opdrachten keuzes kunnen maken en/of informatie kunnen invoeren.-systeem te verbeteren met behulp van data in dit rapport.

Het rapport ASR-tuning vat de resultaten samen en toont aantallen en percentages van de resultaten van klantuitingenGesloten Iets wat een contact zegt of typt. gedurende een bepaald tijdvak voor elke actie.

Wanneer u tuning inschakelen in het script hebt geactiveerd, kunt u uitingen opnemen.  U kunt uitingen openen en beluisteren door de details van het script in het rapport uit te vouwen en op de hyperlink in het veld Uiting te klikken. De actieBegin toont altijd EMPTY in het veld Uiting, maar andere acties kunnen opnames aangeven.

Tuning mag alleen worden ingeschakeld wanneer u tuning actief gebruikt. Wanneer tuning is ingeschakeld, wordt elke uiting opgenomen en opgeslagen in uw CXone omgeving. Dit kan gevolgen hebben voor de facturering en kan ruimte in beslag nemen in de bestandsopslag wat gevolgen heeft voor de prestatie van de server. Neem voor meer informatie contact op met uw CXone-accountmanager.

Dit rapport geeft antwoord op vragen zoals:

• Welke wijzigingen moeten we aanbrengen in het grammaticabestand?
  • Wat zeggen gebruikers op het moment dat een Asrmenu- of Asryesno-actie mislukt?
  • Welk percentage van de oproepen selecteert een bepaalde vertakking in Asrmenu enAsryesno?

De data van ASR-tuning maken deel uit van de historische IVRGesloten Interactive Voice Response: een telefoonmenu waarmee bellers via telefoontoetsen en/of gesproken opdrachten keuzes kunnen maken en/of informatie kunnen invoeren.-gegevens.

Het rapport ASR-tuning is waardevol omdat een ASR-beheerder de mislukte uitingen kan gebruiken om te bepalen welke updates moeten worden aangebracht in het ASR-woordenboekbestand. Als sommige mensen bijvoorbeeld 'yep' zeggen in plaats van 'ja' bij het beantwoorden van een vraag in uw ASR-systeem, zal dit leiden tot een mislukte actie indien uw systeem alleen 'ja' herkent. Door ook "yep" toe te voegen aan het woordenboek, kunt u een aantal ASR-fouten voorkomen.

Gegevens in dit rapport

Het rapport ASR-tuning heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven.