Amazon Lex V1 integreren

Voordat u de taken op deze pagina uitvoert, moet u zeker weten dat aan de vereisten voor de integratie is voldaan.

Een script aanmaken

Vereiste machtigingen: Scripts Weergeven, Maken/Bewerken

U moet ten minste één Studio-script maken om interacties naar uw virtuele agent te routeren. Volg de richtlijnen en vereisten voor scripts voor de integratie met een virtuele agent. De ondersteunde virtuele-agentactie voor deze provider is VoiceBot Exchange.

Raadpleeg de secties Basiselementen en Technische referentiegids in de online Help voor meer informatie over Studio-scripts.

Een app toevoegen aan Virtual Agent Hub

Vereiste machtigingen: Scripts Weergeven, Maken/Bewerken

Door een configuratie-app toe te voegen aan Virtual Agent Hub kunt verbinding maken tussen CXone en uw virtuele-agentprovider.

1. Open of maak in Studio een script en voeg een virtuele-agentactie toe als het script er nog geen bevat.
  2. Dubbelklik op de virtuele agent-actie om Virtual Agent Hub te openen.
  3. Klik op Bot toevoegen.
  4. Voer een Naam voor virtuele agent (bot) in en selecteer Amazon AWS Lex V1 in de lijst met virtuele-agentproviders.

5. Klik op Volgende.

6. Vul de velden in het configuratieformulier in en klik op Volgende. Details over dit formulier vindt u in de sectie Details configuratiepagina op deze pagina.

7. Klik op Volgende.

8. Raadpleeg de sectie Spraakintegratieopties configureren op deze pagina.

9. Klik op Volgende.

10. Ga naar de pagina Transcriptie en stel in of u de transcriptie van het gesprek en de intentiegegevens wilt vastleggen. U kunt kiezen voor Alleen intentiegegevens vastleggen en archiveren, Transcriptie en intentiegegevens vastleggen en archiveren of Alleen transcriptie vastleggen en archiveren. U kunt ook kiezen voor Geen transcriptie of intentiegegevens vastleggen of archiveren.

11. Klik op Volgende.

12. Op de pagina Testen en toevoegen kunt u de verbinding van de bot testen door audio- of tekstprompts te sturen. Als uw testberichten niet werken, klikt u op Terug om terug te keren naar de configuratiepagina en de instellingen te controleren. Mogelijk moet u ook de configuratie in de beheerconsole van uw virtuele-agentprovider controleren.

13. Klik op Toevoegen.

Configuratiepagina voor Amazon Lex V1

Gebruik de informatie in de volgende tabel bij het voltooien van de Configuratiepagina. U ziet deze pagina wanneer u een app toevoegt in Virtual Agent Hub

Spraakintegratieopties configureren

Vereiste machtigingen: Scripts Weergeven, Maken/Bewerken

1. Voeg in Virtual Agent Hub een nieuwe configuratie-app toe en configureer deze volgens de stappen in de sectie Een app toevoegen aanVirtual Agent Hub  op deze pagina.
  2. Klik op Volgende op de configuratiepagina.

3. Selecteer Turn by Turn-bediening (CXone-spraakbotgateway) op de pagina Spraak onder Opties voor spraakintegratie.
  4. Selecteer een TTS-leverancier.
  5. Selecteer onder Transcriptieopties de optie voor de transcriptieservice die u wilt gebruiken.

6. Als u ervoor kiest om een CXone-transcriptieprofiel te gebruiken, klik dan op Transcriptieprofiel om het profiel te selecteren dat u wilt gebruiken. Klik op Nieuw Turn by Turn transcriptieprofiel toevoegen om een nieuw profiel te maken.
  7. Klik op Volgende.
  8. Ga terug naar de sectie Een app toevoegen aan Virtual Agent Hub  op deze pagina om het toevoegen van de configuratie-app te voltooien.

De Amazon Lex V1-app aan een actie toewijzen

Vereiste machtigingen: Scripts Weergeven, Maken/Bewerken

Wanneer de virtuele-agentappGesloten De betekenis of de bedoeling van wat een klant zegt of typt; datgene wat de klant wil communiceren of bereiken. ingesteld is en geconfigureerd is in Virtual Agent Hub, moet u deze toewijzen aan de virtuele-agentacties in uw script. Dit verbindt de actie en het script met uw virtuele-agentprovider.

De actie die u gebruikt hangt af van uw virtuele agent en wat deze ondersteunt.

1. Open in Studio het script dat u wilt bewerken.
  2. Als u dit nog niet hebt gedaan, klikt u op het tabblad Tools, vouwt u de categorie Automatisering en AI uit en voegt u de virtuele agent-actie toe die u wilt gebruiken. Let erop dat u de actie op de juiste plek in uw script zet. Als u de gewenste actie niet ziet, controleert u of het scriptmediatype klopt. Als u bijvoorbeeld een script maakt voor een spraakgebaseerde virtuele agent, moet ook het telefoonscript gebruiken.

3. Dubbelklik op de actie om Virtual Agent Hub te openen.

4. Zoek in de linkerkolom de virtuele agent die u aan de actie wilt toewijzen en klik ernaast op de optie selectie Pictogram van een cirkel met een vinkje..
  5. Klik op Sluiten.

Het transcriptieprofiel wijzigen

Vereiste machtigingen: Scripts Weergeven, Maken/Bewerken

Met een transcriptieprofiel kunt u een andere transcriptieservice gebruiken dan de service die de virtuele-agentprovider aanbiedt. Elke virtuele agent kan maar één transcriptieprofiel hebben. U hoeft de stappen in deze sectie alleen uit te voeren als u met een spraakgebaseerde virtuele agent werkt en het transcriptieprofiel moet wijzigen.

1. Open of maak in Studio een script en voeg een virtuele-agentactie toe als het script er nog geen bevat.
  2. Dubbelklik op de virtuele agent-actie om Virtual Agent Hub te openen.
  3. Ga naar de lijst met configuratie-apps voor virtuele agents links van de Virtual Agent Hub-pagina en klik op degene die u wilt wijzigen.
  4. Ga naar het midden van de pagina Eigenschappen voor de virtuele-agentapp en klik op het tabblad Spraak.
  5. Selecteer onder Transcriptieopties CXone-transcriptieprofiel gebruiker, als u dat nog niet had gedaan.

6. Selecteer het Turn by Turn-transcriptieprofiel dat deze virtuele-agentintegratie moet gebruiken. Als de gewenste optie er niet is, kunt u deze toevoegen.

7. Klik op Opslaan.
  8. Test uw transcriptieservice met de microfoonoptie in de sectie Test op de pagina Eigenschappen van uw virtuele-agentapp.

De virtuele agent testen

Vereiste machtigingen: Scripts Weergeven, Maken/Bewerken

U kunt veel aspecten van uw virtuele agent testen om er zeker van te zijn dat alles werkt zoals bedoeld. U kunt tests uitvoeren vanaf de pagina Eigenschappen van de virtuele-agentapp in Virtual Agent Hub. Je kunt het volgende doen:

• Controleer of de virtuele-agentapp correct is geconfigureerd om te communiceren met de virtuele-agentprovider.
  • Aangepaste payload-JSON toevoegen om de afhandeling van aangepaste payloadgegevens door de virtuele agent te testen.
  • Een welkomstintentiegebeurtenis triggeren om te testen hoe de virtuele agent een conversatie begint.
  • Een aangepaste intentiegebeurtenis triggeren om alle aangepaste gebeurtenissen die u voor uw virtuele agent hebt gemaakt te testen.
  • Een timeoutgebeurtenis triggeren om te testen hoe de virtuele agent reageert wanneer het contact een timeout krijgt.
  • Testen hoe de virtuele agent DTMFGesloten Toetstonen die worden gegenereerd wanneer iemand op een toets van de telefoon drukt of tikt.-toetstonen verwerkt.

De volgende afbeelding toont een voorbeeld van de pagina Eigenschappen voor een virtuele-agentapp in Virtual Agent Hub. Het toont de tabbladen Configuratie en Spraak en het paneel Test.

1. Open of maak in Studio een script en voeg een virtuele-agentactie toe als het script er nog geen bevat.
  2. Dubbelklik op de virtuele agent-actie om Virtual Agent Hub te openen.
  3. Klik hier om de configuratie-app voor de virtuele agent die u wilt testen te selecteren in de lijst aan de linkerkant.
  4. Typ in het Test-paneel een testbericht in het veld Typ een bericht en druk op Enter om dit te verzenden. U kunt ook op het microfoonpictogram Een pictogram in de vorm van een microfoon. klikken en in de microfoon van uw computer spreken.

5. Klik op Starten met welkomstintentie om een testgesprek vanaf het begin te starten. De virtuele agent stuurt een respons met het standaard welkomstbericht. U kunt testberichten invoeren.
  6. Klik op Meer opties Een pictogram met drie punten boven elkaar. om andere aspecten van uw virtuele agent te testen.

7. Klik op Resetten om de test opnieuw te starten.
  8. Als u wijzigingen wilt aanbrengen op basis van de resultaten van uw tests, kunt u het volgende doen:

• De Studio-scripts voor de virtuele agent aanpassen.
    • De configuratie-instellingen van de virtuele-agentapp aanpassen in Virtual Agent Hub.
    • De configuratie-instellingen van de virtuele agent aanpassen in de console van de provider. Klik op de grote vierkante knop op de pagina Eigenschappen van de app in Virtual Agent Hub. Het voorbeeld aan het begin van deze sectie toont de Google Dialogflow CX-app met de knop van de provider. Het pictogram Een pictogram met een vierkant en een pijl bovenop. De pijl wijst vanuit het midden naar rechtsboven. geeft aan dat de link een externe site opent.
  9. Test de virtuele agent grondig na elke wijziging in uw scripts of configuratie-instellingen.
  10. Wanneer u klaar bent met testen, klikt u op Sluiten.