TTSVOICE

Voegt functionaliteit voor tekst-naar-spraak (TTS) toe aan het script. Deze actie gebruikt TTS-services van derden, zoals Google TTS.

Deze actie wordt gebruikt met CXoneCloud TTS.

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

bijschrift toe

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

vendor

De naam van de TTS-provider die door deze actie wordt gebruikt. Deze eigenschap wordt automatisch ingevuld wanneer u de stem selecteert die de provider moet gebruiken.

Als u nog geen provideraccount hebt toegevoegd, doe dit dan nu.

voicename

De naam van de TTS-stem die u wilt gebruiken voor deze actie. Deze eigenschap wordt automatisch ingevuld wanneer u een stem selecteert op de pagina Cloud Text to Speech.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

Add a TTS Provider

U kunt hetzelfde TTS-profiel met meerdere TTSVOICE-actions in hetzelfde script of in verschillende scripts gebruiken. Elke actie kan een andere stem gebruiken.

1. Dubbelklik op de TTSVOICE-actie om de pagina Cloud Tekst-naar-spraak te openen.
  2. Klik op Nieuwe TTS toevoegen.

3. Typ een naam voor deze provider in het veld Naam voor TTS-configuratie. Dit is de naam die in de eigenschap vendor van de actie TTSVOICE komt.
  4. Klik op de Provider voor TTS-configuratie die u gebruikt.
  5. Klik op Volgende.
  6. Voer op de configuratiepagina uw Base64 Service-account-ID in. Dit is de identificatiecode voor uw serviceaccount in Base64-indeling. De beschrijving onder dit veld op de configuratiepagina bevat een link naar een converter die u kunt gebruiken om uw ID naar Base64 te converteren.
  7. Klik op Toevoegen.

Choose a TTS Voice

Als u TTS in uw script wilt gebruiken, moet u een provider toewijzen aan elke TTSVOICE -actie die u in uw script opneemt.

1. Dubbelklik op de TTSVOICE-actie om de pagina Cloud Tekst-naar-spraak te openen.
  2. Klik om een TTS-provider te kiezen uit de lijst aan de linkerkant van de pagina.
  3. Blader door de lijst met stemmen en selecteer de taal en de stem die u met deze actie wilt gebruiken.

4. Test de geselecteerde stem door tekst in te voeren in het veld Tekst om uit te spreken en te klikken op het luidsprekerpictogram naast de stem die u test.
  5. Wanneer u tevreden bent met de geselecteerde stem, klikt u op OK om uw keuze op te slaan in de eigenschappen van de actie.