Voiceparams

Definieert de TTSGesloten Hiermee kunt u teksten invoeren en door een computerstem laten uitspreken. en ASRGesloten Automatische spraakherkenning: klanten kunnen op audioprompts reageren door een antwoord in te spreken.-instellingen en moet daarom vroeg in een script worden geplaatst (het liefst direct na de Begin-actie). U kunt deze actie eventueel meerdere keren gebruiken in een script. U kunt bijvoorbeeld op een bepaalde plek in het IVRGesloten Interactive Voice Response: een telefoonmenu waarmee bellers via telefoontoetsen en/of gesproken opdrachten keuzes kunnen maken en/of informatie kunnen invoeren.-menu overstappen van een mannelijke stem naar een vrouwelijke stem. Elke Voiceparams-actie overschrijft de instellingen van alle acties die eraan vooraf zijn gegaan.

ASR-acties worden alleen weergegeven als ASR is ingeschakeld voor uw organisatie. ASR is een optionele functie. Vraag uw CXone-accountmanager om meer informatie.

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

TTSVolume

Bepaalt het volume waarop prompts worden afgespeeld met TTS. De standaardwaarde is 70.

TTSRate

Bepaalt de snelheid waarmee prompts worden afgespeeld met TTS. U kunt een getal invoeren tussen -7 en 7 (waarbij -7 de langzaamste beschikbare snelheid is en 7 de hoogst mogelijke snelheid).

TTSVoice

Bepaalt het geslacht en het accent van de stem die wordt gebruikt om audioprompts te genereren met behulp van TTS. U kunt de beschikbare stemmen zien door de vervolgkeuzelijst voor deze eigenschap uit te vouwen. Sommige ondersteunde talen bieden een keuze uit meerdere geslachten en stemmen.

ASRTuningEnabled

Schakelt ASR-tuning in of uit. Selecteer een van deze waarden uit de vervolgkeuzelijst: No Change, True of False. De standaardwaarde is No Change, maar ASR-tuning is uitgeschakeld volgens de systeemstandaard.

ASRUniversalsEnabled

Schakelt ASR UniversalsGesloten Veel voorkomende uitingen die een klant waarschijnlijk zal zeggen tegen een IVR-systeem. Deze uitingen worden gecompileerd in een woordenlijst of grammaticabestand. ASR-acties in Studio kunnen een universele lijst of een grammaticabestand gebruiken om een Onuniversal-gebeurtenis te maken. in of uit. Selecteer een van deze waarden uit de vervolgkeuzelijst: No Change, True of False. De standaardwaarde is No Change, maar ASR Universals is uitgeschakeld volgens de systeemstandaard.

ASR Universals is handig als u woordgroepen wilt vastleggen die de beller op elk moment kan zeggen.

ASRUniversalContentType

Specificeert hoe de ASR-engine uitingen van bellers moet identificeren. U kunt deze instelling overschrijven door het identificeren van een ander inhoudstype in de eigenschappen van een ASR-actie. De ASR-engine vergelijkt de uiting van de beller met de waarden in het opgegeven inhoudstype. Als er een match wordt gevonden, retourneert de engine deze match plus een percentage dat het vertrouwen in de juistheid van de match aangeeft. Selecteer een van de volgende opties in de vervolgkeuzelijst: PhraseList of GrammarFile. De standaardinstelling is PhraseList.

ASRUniversalPhraseList

Hiermee kunt u de lijst met woordgroepen samenstellen die in de vorige instelling is opgegeven. Om een lijst met woordgroepen samen te stellen, klikt u op de drie puntjes en typt u de woordgroepen op aparte regels.

ASRUniversalGrammarFile

Hiermee kunt u het pad opgeven naar het grammaticabestandGesloten Een gecodeerd bestand met woordgroepen die een beller zou kunnen zeggen in reactie op een IVR-vraag. dat is opgegeven in de eigenschap ASRUniversalContentType. Grammaticabestanden moeten de correcte indeling hebben en zijn opgeslagen bij uw platformbestanden (). U kunt aangepaste grammaticabestanden maken met behulp van Studio-acties of tools van externe leveranciers. Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager.

ASRUniversalVarName

Deze eigenschap bepaalt de variabele waarin de universele woordgroep zal worden opgeslagen.

ASRLanguageLocale

Bepaalt de lokale taalinstelling voor alle ASR-acties. Deze instelling helpt om de nauwkeurigheid van uw IVR-menu met automatische spraakherkenning te verbeteren, omdat hetzelfde woord in dezelfde taal soms verschillende betekenissen kan hebben. (Het woord "boot" in Amerikaans Engels is bijvoorbeeld een schoen, terwijl het in Brits Engels de kofferbak van een auto is.) U kunt de beschikbare keuzes bekijken door de vervolgkeuzelijst voor deze eigenschap uit te vouwen of de ondersteunde talen te raadplegen. De beschikbare opties zijn afhankelijk van de geografische regio waar de bedrijfseenheid wordt gehost.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.

OnError

Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.

Script Example

Dit voorbeeld is geen volledig script. Er is extra scriptwerk vereist om deze actie te gebruiken.

In this script example, calls are directed based on the hours of operation profile set with the Hours action. If the company is open, the call is put into queue and delivered to an agent based on the contact's Menu selections. If the company is closed or on holiday, Play actions deliver messages using TTS. The Voiceparams action at the start of the script establishes the TTS volume, rate, voice, and so forth.

Would you like to download this script?