Ondersteunde talen

CXone-native applicaties worden in de taal en de landinstelling die voor uw browser zijn ingesteld weergegeven als beide worden ondersteund. Als de landinstelling niet wordt ondersteund, worden de applicaties in de betreffende taal weergegeven. Oostenrijks-Duits wordt bijvoorbeeld niet ondersteund, maar Duits wel, dus browsers ingesteld op Oostenrijks-Duits geven deze apps in het Duits weer. Als een taal en een landinstelling beide niet worden ondersteund, worden deze apps in het Engels weergegeven.

Voor overige apps geldt de instelling die in de app is geconfigureerd. Niet alle apps ondersteunen elke taal. Om te bekijken welke apps uw taal ondersteunen, klikt u rechts op Filteren op taal en selecteert u het selectievakje voor uw taal.

Taalondersteuning voor CXonebepalen in uw contactcenter

1. Zorg voor een volledige lijst van alle apps in uw CXone-implementatie. U kunt deze van uw CXone-accountmanager krijgen.
  2. Selecteer in het filter rechts de selectievakjes voor alle apps in uw implementatie. Daarna toont de pagina alleen nog informatie die van toepassing is op uw --implementatie.CXone Mogelijk moet u naar beneden scrollen om alle applicaties te bekijken.
  3. Bekijk de taalondersteuning en bespreek eventuele problemen zo snel mogelijk met uw .CXone-accountmanager