IVR-logboeken

Deze pagina heeft betrekking op een product of functie in Controlled Release. Als u geen deel uitmaakt van de CR-groep en meer informatie wilt, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager.

Neem voor meer informatie over de implementatie van Gegevensstromen contact op met uw CXone-accountmanager.

IVR-logboeken zijn een type Gegevensstromen om de interactie van een beller met het NICE CXone ACD IVR-systeem te volgen. IVR fungeert als een inbound interactie die gebruikmaakt van een of meer door Studio gegenereerde IVR-scripts. Deze informatie is nuttig voor analyse en rapportage van IVR-interacties. Met IVR-logboekstreaming kunt u deze gebeurtenisgegevens vrijwel in realtime publiceren naar uw eigen streams, zoals AWS Kinesis.

Belangrijke informatie over IVR-logboeken

• IVR-logboekgebeurtenissen zijn beschikbaar in de bestandsindelingen AVRO, Protobuf en JSON.
  • Gebeurtenissen worden naar Gegevensstromen gepubliceerd zonder schema, dus u moet toegang hebben tot het schema om ze te kunnen parseren.
  • IVR-logboekstreaming ondersteunt stabiele schema-evolutie, waarbij updates worden verwerkt op basis van een abonnement.
  • Nadat een abonnement is gemaakt met behulp van een schema, hebben updates van het schema geen gevolgen voor bestaande abonnees. Abonnees kunnen ervoor kiezen om zich aan te passen aan het nieuwe schema zonder de bestaande infrastructuur te doorbreken, waarbij de nieuwe velden als optionele velden worden geïntroduceerd.
  • U kunt abonnementen maken op basis van uw vereisten.

• U kunt ervoor kiezen om al uw IVR-logboekgebeurtenissen te abonneren op één gegevensstroom, of op meerdere streams, gescheiden door contactpunt-ID's.

• Een interactie met één oproep genereert meerdere IVR-logboekgebeurtenissen, zoals oproepbeantwoording en oproepomleiding.