MAX voor beheerders

Dit overzicht is bedoeld voor beheerders. Als u een agent bent, raadpleeg dan het MAX-overzicht.

MAX is een webapplicatie voor contactafhandeling waarmee agents met contacten kunnen communiceren via telefoon, voicemail, e-mail, chat en werkitems. MAX ondersteunt het gelijktijdige gebruik van meerdere kanalen.

MAX biedt verscheidene tools zodat agents beter interacties kunnen afhandelen. Agents die MAX gebruiken kunnen:

• Interacties doorschakelen naar andere agents of skills.

• Conferenties houden met contacten en andere agents.

• Contacten in de wacht zetten.

• Disposities en tags toewijzen aan interacties om ze te categoriseren.

• Herinneringen maken om op een later tijdstip opnieuw contact met het contact op te nemen.

• Een adresboek gebruiken om snel mensen te kunnen bellen, meestal binnen uw eigen organisatie.

• De grootte aanpassen en een voorkeursbreedte instellen voor MAX en voor elke mediawerkruimte. Een agent kan bijvoorbeeld verschillende breedtes instellen voor de telefoonwerkruimte en de e-mailwerkruimte. Terwijl de agent aan het werk is, past MAX de grootte van de werkruimten aan de ingestelde breedtes aan. Het aanpassen van de breedte voor een contact geldt alleen voor dat contact in die mediawerkruimte, niet voor alle toekomstige contacten in die werkruimte.

Welke kanalen en functies beschikbaar zijn in de instantie van een agent, MAXis afhankelijk van de configuratie die u configureertMAX. Sommige functies in deze sectie zijn niet beschikbaar voor uw agents.

Als de verbinding met de browser van de agent verloren is gegaan en de agent niet beschikbaar is, dan wordt de agent na 2,5 minuut bij MAX uitgelogd.

Er is een video met uitgebreide producttraining beschikbaar voor gebruikers die nieuw zijn bij MAX.