Outbound rapporten

De Outbound rapportopslag bevat rapporten die specifiek zijn voor Personal Connection.

De Outbound rapportopslag geeft toegang tot de volgende rapporten:

Outbound rapporten uitvoeren

1. Klik op de app-kiezer en selecteerRapportage.
  2. Ga naar Outbound > Outbound rapportopslag.

3. Gebruik de vervolgkeuzelijsten Categorie en Rapport om het rapport te selecteren dat u wilt uitvoeren.

4. Selecteer een datumbereik om te bepalen welke gegevens in het rapport moeten worden weergegeven.

Bij veel rapporten kunt u de rapportgegevens filteren op basis van verschillende parameters. Filters zijn echter niet beschikbaar voor alle rapporten en verschillende rapporten hebben verschillende filteropties. Als u Opties tonen ziet staan onder het Datumbereik van uw rapport, volgt u de onderstaande stappen om filters toe te voegen.

1. Klik op Opties tonen om de weergave van de beschikbare filters uit te vouwen.

2. Als u een rapportfilter wilt instellen, klikt u op het plusteken rechts van de filternaam.

3. Wanneer het filter wordt geopend, gebruikt u de pijlknoppen om filters vanuit de kolom Beschikbaar naar de kolom Geselecteerd te verplaatsen (of andersom). Met de enkele pijlknoppen verplaatst u alleen de geselecteerde filters van het ene vak naar het andere, en met de dubbele pijlknoppen verplaatst u alle filters. U kunt ook de Ctrl-toets op het toetsenbord ingedrukt houden om meerdere filters te selecteren en van de ene kolom naar de andere te verplaatsen.

4. Klik op Gereed wanneer u alle gewenste filters hebt geselecteerd.
    5. Herhaal de laatste drie stappen voor elk filtertype dat u aan het rapport wilt toevoegen.
  5. Klik op Rapport uitvoeren.

Outbound rapporten exporteren

Elk rapport bevat waardevolle gegevens die u voor de meest uiteenlopende toepassingen kunt gebruiken. Maar de gegevens bevinden zich in CXone, dus als u de informatie wilt delen met mensen die geen toegang hebben tot CXone, moet u de gegevens eerst exporteren. Hiervoor kunt u de volgende bestandsindelingen gebruiken:

• Excel

• PDF

• Woord

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Reporting.
  2. Klik op Outbound rapportopslag.
  3. Volg de stappen in de vorige taak om een rapport uit te voeren.

4. Klik op ExporterenPictogram van een diskette met een groene pijl die naar buiten wijst..
  5. Selecteer de gewenste bestandsindeling uit de beschikbare opties in de vervolgkeuzelijst.
  6. Volg de aanwijzingen om het bestand te openen of op te slaan.