Rapport DNC-activiteit

Gebruik het rapport DNC-activiteit om de bron van DNC-verzoeken (Do Not Call) weer te geven, zodat u kunt controleren of de verzoeken geldig zijn. Het rapport toont de records in de DNC-lijsten en niet de lijsten zelf.

Dit rapport is een van de Personal Connection-rapporten over outbound oproepen die beschikbaar zijn in de Outbound rapportopslag.

Gegevens in dit rapport

Het rapport DNC-activiteit heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom Beschrijving
CreatedDate Datum en tijd waarop het DNC-verzoek is gedaan.
Gemaakt door Gebruikers-ID van de persoon die het oorspronkelijke verzoek heeft ingediend. Dit kan de agent zijn die de DNC-dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. heeft geselecteerd of de gebruiker die de DNC-lijst heeft geüpload.
Indienende agent De naam van de agent die het oorspronkelijke verzoek heeft ingediend.
Verloopt Datum en tijd waarop het DNC-verzoek verloopt, waarna het nummer weer kan worden gebeld.
Telefoon Telefoonnummer voor het DNC-verzoek.
DNC-groepsnaam De DNC-groep waaraan de record is toegewezen.
Skillnaam De naam van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die is toegepast op de DNC-lijst.
Bron De bron van het DNC-verzoek: een lijstupload of een DNC-dispositie.
Contact-ID De contact-IDGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen van de laatste wijziging.
DNC-lijst-ID De unieke ID van de DNC-lijst van de laatste wijziging.
Gewijzigd door Gebruikers-ID van de persoon die het bestand met updates heeft geüpload.
Wijzigingsdatum Datum en tijd waarop het oorspronkelijke DNC-verzoek is gewijzigd.
Wijzigende agent De naam van de agent die de record heeft gewijzigd.