Rapport Pogingdetails

Gebruik het rapport Pogingdetails om gedetailleerde informatie te bekijken voor elke geprobeerde outbound oproep.

Pogingdetails is een van de Personal Connection-rapporten over outbound oproepen die beschikbaar zijn in de Outbound rapportopslag.

Gegevens in dit rapport

Het rapport Pogingdetails heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom Beschrijving
Datum van oproep Datum en tijd waarop het telefoongesprek plaatsvond.
Beschrijving van bestemming De naam van het telefoonnummerveld dat is gekoppeld aan het gebelde contactnummer.
Bestemming De bestemming (telefoonnummer of e-mailadres) waarvoor de poging is gedaan.
Contact-ID Interne referentie-ID van de interactie met de klant. Er kunnen meerdere contact-ID'sGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen voor dezelfde conversatie bestaan, vanwege doorschakelingen en andere interacties.
Externe ID De unieke identificatiecode van de klant voor de oproeprecord.
Potentieel contact-ID Interne ID die wordt toegewezen bij het uploaden; wordt alleen intern gebruikt en wordt in de toekomst mogelijk uit het rapport verwijderd.
Agent-ID Inlog-ID van de agent.
Agentnaam Voor- en achternaam van de agent.
Beller-ID De Beller-ID die is ingevuld in het netwerk. Deze kan zijn toegewezen aan een bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren, ACD-skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent of record.
Systeemuitkomst Numerieke waarde voor de uitkomst die het systeem heeft toegewezen.
Systeembeschrijving Beschrijving voor de uitkomst die het systeem heeft toegewezen.
Agentuitkomst Numerieke waarde voor de uitkomst die de agent heeft toegewezen.
Uitkomstbeschrijving Beschrijving voor de uitkomst die de agent heeft toegewezen.
Categorie Uitkomsten worden ingedeeld in categorieën. Agentuitkomsten zijn bijvoorbeeld Positief, Negatief, Overige of Agent herhalen.
Antwoordapparaat-ervaring Eventuele antwoordapparaat-ervaring tijdens deze poging.
WAV-bestand voor antwoordapparaat Als de dialer een vooraf opgenomen bericht achterlaat op het antwoordapparaat van het contact, bevat deze cel de naam van het WAV-bestand met het bericht.
Bedrag Het bedrag dat is gerelateerd aan een positieve uitkomst.
Gespreksduur De duur de oproep, van de aanlevering bij de tempo-engine tot het verbreken van de verbinding.
Skill-ID Numerieke waarde voor de toegewezen skill.
Skillnaam Beschrijving voor de toegewezen skill.
Prioriteit PrioriteitsrecordGesloten Een skillgebaseerde indicatie van het belang van een contact, die de aanleveringsvolgorde bepaalt. (Ja of Nee) volgens Proactive XS.
Aangeleverd met bevestiging Geeft aan of bevestiging is vereist. Dit omvat ook callbacksGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij., omdat Personal Connection callbacks aanlevert met vereiste bevestiging.
Aangeleverd met naleving Geeft aan of naleving is vereist.
Aanleveringstype De wijze van aanlevering, bijvoorbeeld Preview, Voorspellend of AgentlessGesloten Interacties die plaatsvinden zonder tussenkomst van een live agent, voor taken zoals het afleveren van informatie of berichten..
Gebruikte beller-ID Het telefoonnummer dat bij de nummerweergave als het nummer van uw organisatie wordt weergegeven wanneer de dialer de klant probeert te bellen.
Aangeleverd als callback Geeft aan of de poging werd gedaan in verband met een callbackverzoek.
Aangeleverd aan specifieke agent Als de poging een callback was, geeft dit aan of de callback heeft gevraagd om een specifieke agent.
Bestemmingstype Geeft het type bestemming aan (telefoon, SMS).
Oorspronkelijke doelagent-ID De ID van de agent aan wie een interactie oorspronkelijk is aangeleverd.
Outbound telecomroute-ID Id van de telecomroute die wordt gebruikt om het belletje te plaatsen.