Rapport Auditgeschiedenis oproeponderdrukking

Rapportbron: Datawarehouse

Verversingsfrequentie van rapport: 5 minuten

Het rapport Auditgeschiedenis oproeponderdrukking biedt een volledige auditgeschiedenis (inclusief verwijderingen) van de oproeponderdrukkingGesloten Met deze functie laat u een contact tijdelijk overslaan door de outbound dialer.. En kunnen veel verschillende redenen zijn om een nummer toe te voegen aan de Oproeponderdrukkingslijst. Dit rapport geeft u een volledig overzicht van alle wijzigingen in oproeponderdrukkingsrecords.

De rapportgegevens verschijnen niet automatisch. Klik op Rapport uitvoeren om de rapportgegevens te genereren.

Dit rapport geeft zicht op de onderdrukkingsverzoeken, het tijdvak waarop deze worden toegepast en de wijzigingen die erin worden aangebracht. Met dit historische overzicht krijgt u een beeld van de wijzigingen in de oproeponderdrukking en de locaties binnen de workflow waar deze wijzigingen zich hebben voorgedaan.

Om de laadtijd van de pagina te verkorten, wordt de auditgeschiedenis standaard beperkt tot wijzigingen in de afgelopen 30 dagen. De gebruiker kan een specifiek datumbereik selecteren om meer records of records uit een andere periode te bekijken. Dit geldt voor alle Auditgeschiedenis-pagina's van het platform. Hoe groter het datumbereik, hoe langer het duurt voordat de resultaten worden geretourneerd, en dit kan leiden tot timeouts.

Gegevens in dit rapport

Het rapport Auditgeschiedenis oproeponderdrukking heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom Beschrijving
Oproeponderdrukking-ID De unieke ID van de oproeponderdrukkingsrecordGesloten Met deze functie laat u een contact tijdelijk overslaan door de outbound dialer..
Waarde De waarde die moet worden onderdrukt. Dit kan een telefoonnummer, postcode, netnummer of elke gewenste stringwaarde zijn die overeenkomt met een veld in de oproeplijst.
Gewijzigd door Naam van de gebruiker die de record heeft gewijzigd of gemaakt.
Datum Datum en tijd waarop de record is gewijzigd.
Veld gewijzigd

De veldnaam die is gewijzigd in de record.

Oude waarde De oude waarde van het veld
Nieuwe waarde De nieuwe waarde van het veld