Rapport DNC-audit

Het rapport Outbound DNC-audit, beschikbaar in de Outbound rapportopslag, toont de DNC-verzoeken (actieve en verlopen records) op basis van een bepaald telefoonnummer.

Gegevens in dit rapport

Het rapport DNC-audit heeft meerdere kolommen die gegevensattributen en metrics weergeven. De onderstaande tabel geeft een beschrijving voor elke kolom.

Kolom Beschrijving
Datum Datum en tijd waarop de actie plaatsvond.
Bron Beschrijving van de bron van de actie.
Vervaldatum Datum waarop de record vervalt. Null betekent dat de record geen vervaldatum heeft of dat de kolom niet van toepassing is op de record.
Opmerkingen Opmerkingen die tijdens de gebeurtenis zijn vastgelegd.
Groepsnaam De naam van de DNC-groep die is gekoppeld aan de actie.
Skillnaam De naam van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die bij de actie hoort, indien van toepassing.
Agentnr. De unieke identificatie van de agent die de actie heeft uitgevoerd.
Voornaam De voornaam van de agent die de actie heeft uitgevoerd.
Achternaam De achternaam van de agent die de actie heeft uitgevoerd.
Contact-ID De unieke contact-ID die aan de entiteit is gekoppeld.