Widget Metrics

Vereiste machtigingen: Interaction Analytics Weergeven

De Metrics-widget bevat een staafdiagram waarmee u interacties kunt bekijken die voldoen aan criteria op basis van één metric. U kunt bijvoorbeeld de metric Teamnaam gebruiken om alleen interacties van een bepaald team te bekijken. Deze widgetGesloten Grafische weergave van bepaalde gegevens die voldoen aan gespecificeerde filtercriteria. kan veel verschillende dingen weergeven en kan verschillende namen hebben. In de onderstaande afbeelding toont de Metrics-widget het aantal niet-afgebroken interacties tijdens de geselecteerde periode.

Bekijk deze korte trainingsvideo om meer over deze widget te weten te komen.

De grafiek lezen

De balken tonen het aantal of het percentage dat aan een bepaalde drempelwaarde voldoet, als er een drempelwaarde is ingesteld. Om informatie over de waarden van een balk weer te geven, beweegt u de muisaanwijzer over de balk. Er verschijnt dan een vak met daarin de drempelwaarde en het aantal of het percentage dat daaraan voldoet. U kunt de widgetinstellingen bewerken of de werkruimtefilters gebruikenTrechter voor het configureren van extra metrics die in de widget moeten worden weergegeven.

De weergave wijzigen

U kunt de informatie in de Metrics-widget op twee manieren weergeven:

• Als u het aantal contacten wilt weergeven waarbij de geselecteerde metric een bepaalde drempel heeft bereikt, selecteert u Aantal interacties. Dit is de standaardweergave.
  • Selecteer Percentage om het percentage contacten weer te geven waarbij de geselecteerde metric een bepaalde drempel heeft bereikt.

Details van interactie weergeven

Wanneer u een balk in het diagram selecteert, kunt u op Interacties tonen klikken om de interacties te bekijken die overeenkomen met de metric binnen deze periode. Als u bijvoorbeeld op een balk klikt met 46 niet-afgebroken interacties en daarna Interacties tonen selecteert, wordt de Interacties-widget geopend om die 46 interacties weer te geven.

U kunt in deze popup dezelfde acties uitvoeren als in de widget Interacties. Deze acties zijn:

• Transcripties bekijken.
  • Gespreksopnamen beluisteren.
  • Geselecteerde items markeren.
  • Gegevens sorteren in een voorkeursweergave.

Zie Widget Interacties voor meer informatie.

De instellingen van de widget aanpassen

U kunt de instellingen van de widget Metrics wijzigen om filters toe te passen, de naam van de widget in de werkruimteGesloten Een weergave van een of meer widgets, die onder een bepaalde naam kan worden opgeslagen. te wijzigen, het aantal balken in de widget in te stellen, de kleur van de balken te wijzigen en de standaardweergave te wijzigen.

De titel van de widget wijzigen

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Typ de nieuwe widgetnaam in het veld Titel.
  4. Klik op OK.

De widget aanpassen

1. Klik op het hamburgerpictogram rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Widgetopties om de vervolgkeuzelijst te openen.
  4. Als u het aantal balken in de widget wilt wijzigen, typt u het gewenste aantal in het tekstvak Aantal. De standaardwaarde is 10 en het maximum is 25.
  5. Als u de basiskleur van de balken en de tekst in de widget wilt wijzigen, klikt u op het gekleurde vakje om de kleurkiezer te openen of typt u handmatig de hexadecimale code van de gewenste kleur in het tekstvak.
  6. Als u de Sorteervolgorde wilt instellen, selecteert u Oplopend of Aflopend in de vervolgkeuzelijst.
  7. Als u wilt instellen of standaard een aantal of een percentage wordt weergegeven in de balken van de Metrics-widget, selecteert u respectievelijk Aantal of Percentage bij de optie Standaardweergave.
  8. Klik op OK.

Het Metrics-diagram exporteren als CSV-bestand

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Exporteren . Het exportpictogram ziet eruit als een open vierkant met een omlaag wijzende pijl.

Het Metrics-diagram opslaan als afbeelding

Afbeeldingen worden geëxporteerd als PNG-bestanden.

1. Klik op OptiesPictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Diagram opslaan als afbeelding Het pictogram Opslaan als afbeelding is een vierkantje met een afbeelding erin..