Widget Overzichtsbalk

Vereiste machtigingen: Interaction Analytics Weergeven

De widget Overzichtsbalk geeft globale informatie weer over de gegevens in de datasetGesloten Een verzameling van ontlede interactietranscripties die een bepaalde periode beslaan en voldoen aan bepaalde filtercriteria.. U kunt een of meer van de volgende drie secties in de widget opnemen:

Bekijk deze korte trainingsvideo om meer over deze widget te weten te komen.

Widgetinstellingen aanpassen

1. Klik op het pictogram Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Widgetopties om de vervolgkeuzelijst te openen.
  4. Als u slechts enkele secties in de widget wilt opnemen, selecteert of deselecteert u de selectievakjes bij Interacties tonen, Sentiment tonen en Volatiliteit tonen.

5. Als u wilt opgeven van wie het sentiment wordt weergegeven in de Sentiment-sectie, klikt u op de vervolgkeuzelijst Sentiment van deelnemer en selecteert u Klant of Agent. De widget geeft standaard het sentiment van de klant (het contact) weer.
  6. Klik op OK.

Widgetgegevens exporteren als CSV-bestand

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Exporteren . Het exportpictogram ziet eruit als een open vierkant met een omlaag wijzende pijl.