Beschikbaarheid van platforms

Deze pagina beschrijft de beschikbaarheid van elke app in de CXone-suite voor:

• FedRAMP: apps beschikbaar voor FedRAMP Moderate.

• Regio's: apps beschikbaar in Azië, Australië/Nieuw-Zeeland, Brazilië, Canada, Cariben/Latijns-Amerika, Europa, India, Japan, Zuid-Afrika, de VAE, het VK en de VS.

Selecteer rechts een filter om de beschikbaarheid van FedRAMP of regionale beschikbaarheid te bekijken.

Controleer de prestatiestatus van het CXone-platform en de -producten voor uw regio.