Instellingen voor de aanlevering van contacten beheren voor Dynamische levering

De informatie op deze pagina heeft betrekking op een routeringsstrategie op basis van dynamische levering. Als uw organisatie een routeringsstrategie op basis van statische levering gebruikt, klikt u hier voor informatie over statische levering.

Met Dynamische levering kunt u een unieke werklast voor elk team of elke agent maken. Wat u voor een team configureert, wordt opgeheven door de instellingen die u op agentniveau configureert. Misschien hebt u een team dat voor single-contact afhandeling is geconfigureerd, waar elke agent één contact van één kanaal tegelijk afhandelt, terwijl één agent in het team tegelijkertijd een spraak- en een chatcontact kan afhandelen.

Omnichannel contactinstellingen op teamniveau beheren

Vereiste machtigingen: Teams Bewerken

U kunt uw routeringsinstellingen voor dynamische levering configureren op het teamniveau. Deze instellingen zijn van toepassing op alle gebruikers die aan het team zijn toegewezen, behalve in gevallen waarin het profiel van een gebruiker andere instellingen bevat waardoor de teaminstellingen worden opgeheven.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.

2. Klik op Teams.

3. Klik op het team dat u wilt bewerken.
  4. Klik op het tabblad Contactinstellingen.
  5. Stel de Aanleveringswijze bij Standaardinstellingen voor team in op Omnichannel of Single-contact.

6. Als u Salesforce External Routing gebruikt om chats en cases naar uw agents te routeren, moet u de standaardaantallen voor Chats en E-mails instellen op Uit. Ga anders verder met de volgende stap.

7. Stel het standaard aantal gelijktijdige interacties voor Chats en E-mails in. Stel voor SMS en Werkitems het standaard maximum aantal gelijktijdige interacties in dat de agents in het team mogen afhandelen.

8. Stel Totaal aantal contacten in op het maximum aantal interacties van welk type dan ook dat de agents in het team gelijktijdig mogen afhandelen.

9. Gebruik de opties Contact aanvragen en Autofocus om de systeemervaring van de agents in de agentapplicatie te wijzigen.

10. Als u voor bepaalde agents in het team andere instellingen wilt gebruiken, kunt u die instellingen wijzigen door Standaardwaarde team voor deze agents in te stellen op Uit. Voer vervolgens een nieuwe waarde in voor de instelling. Instellingen op agentniveau hebben voorrang boven instellingen op teamniveau. Als alternatief kunt u deze instellingen configureren in het gebruikersprofiel.
  11. Klik op Gereed.

Omnichannel contactinstellingen op gebruikersniveau beheren

Vereiste machtigingen: Gebruikers Bewerken

De contactinstellingen die u voor een agent configureert, hebben voorrang boven de instellingen die u op teamniveau hebt geconfigureerd.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin .

2. Ga naar Gebruikers.

3. Klik op het gebruikersprofiel dat u wilt bewerken.
  4. Klik op het tabblad Contactinstellingen.
  5. Klik op Bewerken.
  6. Om de individuele instellingen van de agent aan te kunnen passen, schakelt u het selectievakje Teamstandaard uit.
  7. Stel de Aanleveringswijze van de agent in op Omnichannel of Single-contact.

8. Als de agent werkt met gerouteerde chats en cases van Agent for Oracle Service Cloud of Salesforce, doet u het volgende:

• Selecteer bij standaard aantal Chats en E-mails de waarde Uit.
    • Stel het standaard maximum aantal Werkitems in dat u de agent wilt laten afhandelen.
    • Stel het Totaal aantal contacten in op het maximum aantal contacten dat u de agent gelijktijdig wilt laten afhandelen.
    • Schakel eventueel de opties Contact aanvragen en Autofocus in.
  9. Als de agent gebruikmaakt van MAX of Salesforce Agent:

• Stel het standaard maximum aantal Chats, E-mails, SMS-berichten (alleen in Salesforce Agent) en Werkitems in dat u de agent wilt laten afhandelen.
    • Stel het Totaal aantal contacten in op het maximum aantal contacten dat u de agent gelijktijdig wilt laten afhandelen.
    • Schakel de opties Contact aanvragen en Autofocus zo nodig in.
  10. Klik op Gereed.