Meer informatie over de pagina Instellingen

Op de pagina Instellingen van MAX kun je het uiterlijk en de werking van je agentapplicatie beheren. Je voorkeuren blijven bewaard, zelfs als je inlogt op een ander werkstation of als je de browsergegevens wist. De onderstaande gedeelten geven uitleg over de vele instellingen die toegankelijk zijn via de pagina Instellingen. De informatie is georganiseerd op basis van de hoofdopties van de pagina Instellingen: Weergave, Toegankelijkheid, Audiovisuele meldingen, Integrated Softphone en Stemdrempel.

Weergave

Veld Eigenschap
24-uurs klok Klik hierop om de 24-uurs klok in of uit te schakelen. Als deze optie is ingeschakeld, worden tijden ingevoerd en weergegeven volgens een 24-uurs klok in plaats van een 12-uurs klok.
Multi-chat weergave Klik hierop om meerdere chats naast elkaar weer te geven, in plaats van één voor één. De standaardinstelling is Aan.
Panelen Klik hierop om panelen in of uit te schakelen. Uit – Schermpopups worden weergegeven in een externe browserpagina. Aan – Schermpopups worden binnen MAX weergegeven, naast het contact. Houd er rekening mee dat popup-webpagina's geschikt moeten zijn voor weergave in een IFrame, om goed te kunnen werken in MAX.
Netwerkwaarschuwingen Klik hierop om netwerkwaarschuwingen in of uit te schakelen.
Kleurenschema Selecteer het gewenste kleurenschema. De beschikbare schema's zijn: Blauw (standaard), Grijs en Hoog contrast. Als je blauw of grijs selecteert, wordt de optie ADA Hoog contrast automatisch Uit gezet. Als je de optie ADA Hoog contrast Aan zet, wordt het Kleurenschema automatisch ingesteld op Hoog contrast.
Gevoeligheid van overzichtsbalk Geeft aan hoe lang je de muisaanwijzer over de overzichtsbalk moet bewegen om het hoofdvenster van MAX te openen. Je kunt kiezen of het hoofdvenster Snel, Medium of Langzaam moet worden uitgevouwen. Je kunt ook Vastpinnen selecteren, zodat het hoofdvenster altijd uitgevouwen blijft.

Toegankelijkheid

Veld Eigenschap
ADA Hoog contrast Klik hierop om kleuren met hoog contrast in of uit te schakelen in MAX.
ADA Schermlezer Klik in dit gedeelte wanneer u een schermlezer gebruikt. Wanneer deze instelling is ingeschakeld, werkt MAX optimaal. Zo worden pop-overs weergegeven met een X en een tab-stop. Zo kunt u het venster sneller sluiten. Bovendien wordt op deze manier uw focus automatisch gericht op het venster Accepteren / Weigeren wanneer u een nieuwe interactie krijgt aangeboden en uw contactcenter omnichannel routering gebruikt.

Audiovisuele meldingen

Audiovisuele meldingen kunnen alleen worden ingesteld voor de webbrowsers Chrome, Firefox en Safari. Deze meldingen zijn niet beschikbaar in Edge-browsers.

Audio

Als deze instellingen zijn ingeschakeld, geeft MAX een geluidssignaal wanneer de aangegeven actie plaatsvindt.

Actie Eigenschap
Nieuw agentbericht

Er wordt een geluid afgespeeld wanneer je een nieuw agentbericht ontvangt.

Nieuw contact

Er wordt een geluid afgespeeld wanneer je verbinding krijgt met een nieuw contact.

Nieuwe klantreactie

Er wordt een geluid afgespeeld wanneer een contact een nieuw chat- of SMS-bericht stuurt.

Einde van chat of gesprek

Er wordt een geluid afgespeeld wanneer een chat of een telefoongesprek eindigt.

Visueel

Visuele meldingen verschijnen in de rechterbenedenhoek van het scherm en bevatten informatie over het contact.

>
ActieDetails
Nieuw agentbericht

Er verschijnt een melding wanneer u een nieuw agentbericht ontvangt.

Nieuw contact

Er verschijnt een melding wanneer u wordt verbonden met een nieuw chatcontact.

Er verschijnt een melding wanneer u wordt verbonden met een nieuwe oproep.

Nieuw klantbericht

Er verschijnt een melding wanneer u een nieuw chat- of SMS-bericht ontvangt.

Einde van chat of gesprek

Er verschijnt een melding wanneer een chatinteractie eindigt.

Er verschijnt een melding wanneer een gesprek eindigt.

Integrated Softphone

Dit instellingenmenu is alleen beschikbaar wanneer je bent ingelogd met een Integrated Softphone voor de spraakverbinding. Het menu bevat de volgende instellingen:

Veld Eigenschap
Volume Regelt het volume van het uitvoerapparaat voor de Integrated Softphone (meestal een headset). De volumeregelaar heeft alleen invloed op het volume van de audio voor de oproep, dus niet op de beltoon.
Automatisch accepteren

Aan / Uit. Deze instelling is alleen van toepassing op als je Integrated Softphone gebruikt, als je de status Beschikbaar hebt en als je agentlink niet is verbonden. Als deze instelling Aan staat, zal MAX de binnenkomende telefoongesprekken automatisch verbinden en accepteren, ook al is de agentlink niet verbonden. Als de instelling Uit staat, krijg je de optie Accepteren of Weigeren te zien elke keer dat er een oproep wordt aangeboden.

Beheerders kunnen deze optie in- of uitschakelen met behulp van de instelling Agent Softphone: Automatisch accepteren. Als deze optie geforceerd is uitgeschakeld, krijg je de optie niet te zien en worden oproepen niet automatisch geaccepteerd.

Opmerking: als je de status Beschikbaar hebt en je agentlink verbonden is, worden oproepen automatisch aangeleverd zonder een optie voor accepteren/weigeren. De standaardfunctie Automatisch opnemen biedt deze functionaliteit om de aanlevering van oproepen te optimaliseren, omdat het systeem ervan uitgaat dat je actief wacht op inbound oproepen wanneer je agentlink verbonden is.

Als je Supervisor en MAX allebei geopend hebt in Chrome terwijl je de MAX Integrated Softphone gebruikt, kan het zijn dat je oproepen automatisch worden geaccepteerd, zelfs als deze optie Uit staat. De Supervisor-functie voor het coachen, monitoren of overnemen van oproepen heeft voorrang boven de optie Accepteren/Weigeren en zal automatisch de spraaklink verbinden. Je kunt Supervisor en MAX in verschillende browsers uitvoeren als je wilt verhinderen dat je onverwacht wordt verbonden met nieuwe oproepen.

Beltoon Beltoon 1 (standaard) / Beltoon 2 / Beltoon 3 / Geen. Stelt de beltoon in die je te horen krijgt terwijl MAX wacht tot je op Accepteren of Weigeren klikt. Alleen beschikbaar als Automatisch accepteren is uitgeschakeld.
Apparaat Deze vervolgkeuzelijst bevat alle aangesloten luidsprekerapparaten en de optie Geen. Het apparaat dat je hier selecteert, is het secundaire luidsprekerapparaat dat de beltoon afspeelt terwijl MAX wacht tot je op Accepteren of Weigeren klikt. Alleen beschikbaar als Automatisch accepteren is uitgeschakeld.
Vertraging in seconden Deze vervolgkeuzelijst bevat de waarden 1 - 10 en Geen. Deze instelling bepaalt hoeveel seconden het secundaire apparaat wacht voordat het de beltoon afspeelt. Alleen beschikbaar als Automatisch accepteren is uitgeschakeld.

Stemdrempel

Deze instelling verschijnt alleen als je een Personal Connection-skill hebt en in een niet-beschikbaarheidsstatus bent.

Hiermee kalibreer je de manier waarop MAX onderscheid maakt tussen achtergrondgeluiden en het volume van je stem tijdens een telefoongesprek. Klik op Tuning om een nagebootste oproep te ontvangen, waarin je wordt gevraagd verschillende zinnen uit te spreken om de detectie van je stem door MAX te verfijnen. Zorg dat je duidelijk spreekt, op hetzelfde volume dat je zou gebruiken bij een echte interactie met een contact. En wanneer het systeem je vraagt om even stil te zijn, moet je niet jezelf dempen om het achtergrondgeluid te maskeren.