Meerdere skills tegelijk beheren

Vereiste machtigingen: Skills Maken

U kunt meerdere skillsGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent tegelijk uploaden, hetzij om nieuwe skills te maken of om bestaande skills te wijzigen. Als u massale upload gebruikt om bestaande skills te wijzigen, geef dan in de kolom Gewijzigde rij in het bestand aan welke skills gewijzigd zijn. Anders beschouwt het platform alle rijen als bijgewerkt en duurt het veel langer om het bestand te uploaden.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar Contactinstellingen > ACD-skills.

3. Klik op Nieuwe maken > Meerdere skills beheren.

4. Klik op Bestaande skills downloaden.

5. Open het bestand in Excel of een teksteditor zoals Kladblok.

6. Typ informatie over alle records in de rijen onder de kopteksten en toelichtingen. Laat de kolomnamen, de volgorde en de gegevensindeling ongewijzigd.

7. Sla het bestand op.

8. Klik in het gedeelte Bestand selecteren van de pagina Meerdere records beheren op Bestand kiezen.

9. Blader naar het bestand dat u hebt gemaakt. Selecteer het en klik op Openen.

10. Selecteer het Bestandstype van het bestand dat u hebt geselecteerd.

11. Selecteer Alle rijen bij Rijen om op te nemen als u in alle rijen van het bestand wijzigingen hebt aangebracht. Selecteer Alleen gewijzigde rijen als u de kolom Gewijzigde rij hebt gebruikt.

12. Klik op Bestand uploaden.

13. Als op de pagina Verwerking en resultaten van gegevensbestand wordt vermeld dat u de resultaten van de upload per e-mail ontvangt, controleer dan uw e-mail om na te gaan of er tijdens de upload geen fouten zijn opgetreden. Corrigeer eventuele fouten die worden weergegeven. Nadat u de fouten in het bestand hebt verholpen, klikt u op Terug en vervolgens uploadt u het bestand opnieuw. Als er geen fouten zijn, klikt u op Sluiten.

Als de e-mail aangeeft dat de batch mislukt is, kunt u meer informatie over de verwerking van de batchbestanden vinden in het Rapport Geschiedenis van geplande scriptuitvoeringen.