Bedrijfseenheden beheren

Algemene instellingen voor bedrijfseenheden beheren

Vereiste machtigingen: Externe bedrijfseenheid Bewerken

Sommige algemene instellingen voor de bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren kunnen alleen worden bewerkt door NICE CXone. Als u wijzigingen wilt aanbrengen in velden voor de bedrijfseenheid die niet bewerkbaar zijn, neemt u contact op met uw accountmanager bij NICE CXone.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer ACD.
  2. Ga naar ACD-configuratie > Bedrijfseenheden.
  3. Klik op de bedrijfseenheid die u wilt bewerken.

4. Klik in het tabblad Details op Bewerken.

5. Bewerk de opties Algemene beller-ID, Telefoon-timeout van agent, Timeout voor gebruikerssessie en Facade-routering gebruiken.

6. Als u de bedrijfseenheid-tijdzone wilt aanpassen, gaat u naar het gedeelte Internationale notaties en selecteert u de gewenste Tijdzone in de vervolgkeuzelijst.
  7. Als u meldingen wilt ontvangen wanneer een agent in uw bedrijfseenheid een noodoproep start, zoals een 911-oproep in de Verenigde Staten, bladert u omlaag naar het gedeelte Telecomverbindingen en typt u het gewenste e-mailadres in het veld E-mail voor berichten over noodoproepen.
  8. Als u een terugbelnummer wilt opgeven, bladert u naar het gedeelte Telecomverbindingen en typt u het nummer in het veld Standaard terugbelnummer voor noodoproepen. Dit nummer wordt gebruikt indien een noodoproep, bijvoorbeeld naar 911 in de Verenigde Staten, wordt afgebroken.

9. Om het gedrag van MAX tijdens het opstarten te configureren, bladert u naar het gedeelte Agentinstellingen en selecteert u de optie Opstartgedrag van MAX in browser. U kunt MAX configureren om in een Nieuw venster of een Nieuw tabblad te starten.

10. Klik op Gereed.

Gebruikslimieten voor bedrijfseenheden beheren

Vereiste machtigingen: Externe bedrijfseenheid Bewerken

Op het tabblad Gebruik kunt u de limieten voor stations, gebruikers en gelijktijdige agents instellen en de poorttoewijzing beheren.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar ACD-configuratie > Bedrijfseenheden.
  3. Klik op de bedrijfseenheid die u wilt bewerken.

4. Klik op de bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren die u wilt bewerken.

5. Klik op het tabblad Gebruik.

6. Klik op Bewerken.
  7. Bewerk de opties Limiet voor gelijktijdige poorten, Gelijktijdige callbacks voor IVR-enquêtes, Limiet voor outbound poorten en Limiet voor agentless poorten.

8. Bewerk de opties Stationslimiet, Gebruikerslimiet en Limiet voor gelijktijdige agents.

9. Klik op Gereed.

Webservices toevoegen

Vereiste machtigingen: Externe bedrijfseenheid Bewerken, Bedrijfseenheid-webservices Maken

1. Als u de webservice wilt koppelen aan een partner, kunt u uw accountmanager bij NICE CXone vragen om dit te configureren.
  2. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  3. Ga naar ACD-configuratie > Bedrijfseenheden.
  4. Klik op de bedrijfseenheid die u wilt bewerken.

5. Klik op de bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren die u wilt bewerken.

6. Klik op het tabblad Webservices.

7. Klik op Webservice toevoegen.
  8. Typ een beschrijvende Naam voor de webservice en bewerk eventueel de standaardinstellingen om dagelijkse of gelijktijdige oproepen te beperken, de webservice aan een partner te koppelen of andere instellingen aan te passen.

9. Klik op Webservice maken.

Bestandstypen voor e-mailbijlagen inschakelen in Agent

Vereiste machtigingen: Externe bedrijfseenheid Bewerken, Toegestane bestandsextensies voor bedrijfseenheid Maken

U kunt instellen welke bestandsextensies zijn toegestaan in e-mailbijlagen van de Agent-applicatie.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar ACD-configuratie > Bedrijfseenheden.
  3. Klik op de bedrijfseenheid die u wilt bewerken.

4. Klik op het tabblad Toegestane extensies.
  5. Typ de bestandsextensie in het veld Extensie. Begin altijd met een punt (.).

6. Klik op Toevoegen.