Skills beheren

Gebruikers toevoegen aan een skill

Vereiste machtigingenSkills Bewerken, Skills Gebruikerstoewijzing

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.
  2. Ga naar Contactinstellingen > ACD-skills.

3. Klik op de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die u wilt bewerken.

4. Klik op het tabblad Gebruikers.

5. Schakel de selectievakjes in voor alle gebruikers die u aan de skill wilt toewijzen. Klik op Gebruikers toevoegen.
  6. Stel de Bekwaamheid voor elke gebruiker in deze ACD-skill in op een getal tussen 1 (hoogste bekwaamheid) en 20 (laagste bekwaamheid). Klik op Bekwaamheden opslaan.

Als u niet op Bekwaamheden opslaan klikt voordat u de pagina verlaat, worden alle gebruikers verwijderd die u aan het skillprofiel hebt toegevoegd.

Bekwaamheid van gebruikers in een skill wijzigen

Vereiste machtigingen: Skills Gebruikerstoewijzing

Let op: het bekwaamheidsniveau 1 geeft de grootste bekwaamheid aan. Hogere getallen staan voor minder bekwaamheid.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar Contactinstellingen > ACD-skills.

3. Klik op de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die u wilt bewerken.

4. Klik op het tabblad Gebruikers.

5. Vind in de tabel Toegewezen gebruikers de gebruiker die u wilt bewerken en klik op de vervolgkeuzelijst in de kolom Bekwaamheid. Selecteer het nieuwe niveau dat u aan de gebruiker wilt toewijzen. Herhaal dit voor elke gebruiker die u wilt bewerken.

6. Klik op Bekwaamheden opslaan.

De Beller-ID voor een ACD-skill instellen

Vereiste machtigingen: Skills Weergeven

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar Contactinstellingen > ACD-skills.

3. Klik op de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die u wilt bekijken.

4. Zoek in het tabblad Details naar het veld Beller-ID. Als er geen veld Beller-ID is, gebruikt de skill de Algemene beller-ID die is ingesteld voor de bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren. Als het veld wel aanwezig is, gebruikt deze skill een aangepaste beller-ID en verschijnt de waarde ervan naast het veld.

DNC-instellingen beheren

Vereiste machtigingen: DNC-lijst Bewerken

Aan alle outbound telefoonskills moet een DNC-lijst (Do Not Call) zijn toegewezen. Standaard wordt aan alle outbound telefoonskills de standaard DNC-lijst voor uw bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren toegewezen. DNC-lijsten zijn niet van toepassing op inbound telefoonskills.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar Contactinstellingen > ACD-skills.

3. Klik op de ACD-skill om deze te openen.
  4. Klik op het tabblad Do Not Call (DNC).
  5. Selecteer bij Standaard bijdragende DNC-groep de optie Instelling van bedrijfseenheid gebruiken of de optie DNC-groep selecteren. Selecteer in de vervolgkeuzelijst de DNC-groep waaraan u deze ACD-skill wilt laten bijdragen.
  6. Als u met een Personal Connection-skill werkt, gebruik dan de tabellen om alle bijdragende en opgeschoonde DNC-groepen te selecteren die u wilt toepassen. Klik op Toevoegen.
  7. Klik op Opslaan.