De pagina Scripts

De pagina Scripts in CXone toont een lijst met alle Studio-scripts die in het systeem zijn opgeslagen. Als u een script uit deze lijst selecteert, kunt u standaardinformatie bekijken via de tabbladen Details, Opmerkingen en Auditgeschiedenis. Je kunt ook het volgende doen:

• De bijbehorende contactpunten bekijken in het tabblad Contactpunten. U kunt het script dat aan een contactpunt is toegewezen, wijzigen door het contactpunt aan te passen in de ACD-applicatie.
  • Eerdere versies van het script weergeven op het tabblad Versiegeschiedenis en terugkeren naar een eerdere versie.
  • Het script spawnen met tijdelijke aangepaste parameters via het tabblad Spawn. Deze parameters kunnen door het script als variabelen worden verbruikt.
  • Een script deactiveren of opnieuw activeren.

Als u scripts wilt maken of testen, gebruikt u de CXone Studio- of Desktop Studio-applicatie.