Instellingen voor de aanlevering van contacten beheren voor Statische levering

De informatie op deze pagina heeft betrekking op een routeringsstrategie op basis van statische levering. Als uw organisatie een routeringsstrategie op basis van dynamische levering gebruikt, klikt u hier voor informatie over dynamische levering.

Met Statische levering kunt u meerdere chats en het automatisch parkeren van e-mail configureren op team- of gebruikersniveau. Wat u voor een team configureert, wordt opgeheven door de instellingen die u op agentniveau configureert. Misschien hebt u een team dat voor single-contact afhandeling is geconfigureerd, waar elke agent één contact van één kanaal tegelijk afhandelt, terwijl één agent in het team tegelijkertijd vier chatinteracties kan afhandelen.

Instellingen voor meerdere contacten op teamniveau beheren

Vereiste machtigingen: Teams Bewerken

Met statische levering kunnen agents doorgaans slechts één contact via één kanaal tegelijk afhandelen. U kunt agents in een team echter meerdere gelijktijdige chats laten afhandelen of e-mails laten parkeren voor afhandeling op een later tijdstip. Instellingen die u op teamniveau configureert, worden opgeheven door instellingen die u op gebruikersniveau configureert.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.

2. Klik op Teams en selecteer het team dat u wilt configureren.

3. Klik op het tabblad Contactinstellingen.
  4. Typ waarden in de velden Gelijktijdige chats en Automatisch geparkeerde e-mails om in te stellen wat het standaard aantal interacties is dat de agents in het team kunnen afhandelen.

5. U kunt voor specifieke agents aanpassen welke soorten contacten ze kunnen ontvangen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u e-mails niet automatisch wilt parkeren voor nieuwe agents. Zo stelt u aangepaste limieten in:
    1. Vind een agent in de lijst.
    2. Selecteer Aangepast in plaats van Standaard voor de instelling die u wilt bewerken.
    3. Typ voor elke agent een nieuwe waarde in het veld.
  6. Klik op GereedOpslaan.

Instellingen voor meerdere contacten op gebruikersniveau beheren

Op gebruikersniveau geconfigureerde instellingen voor gelijktijdige chats en het automatisch parkeren van e-mails hebben voorrang boven de overeenkomstige instellingen die op teamniveau zijn opgegeven.

Vereiste machtigingen: Gebruikers Bewerken

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Klik op ACD-gebruikers.

3. Klik op het ACD-gebruikersprofiel dat u wilt aanpassen.

4. Klik op Contactinstellingen. Blader omlaag naar het gedeelte Contactafhandeling.

5. Selecteer voor Gelijktijdige chats de optie Aangepast in de vervolgkeuzelijst als u de teaminstellingen wilt opheffen. Met Standaard blijven de teaminstellingen van toepassing op de gebruiker. Geef na het selecteren van Aangepast het maximale aantal chats op dat u door deze gebruiker gelijktijdig wilt laten afhandelen. Het aantal moet tussen 0 en 12 liggen.

6. Selecteer voor Automatisch geparkeerde e-mails de optie Aangepast in de vervolgkeuzelijst als u de teaminstellingen wilt opheffen. Met Standaard blijven de teaminstellingen van toepassing op de gebruiker. Geef na het selecteren van Aangepast het maximale aantal e-mails op dat gelijktijdig aan deze gebruiker moet kunnen zijn toegewezen. Het aantal moet tussen 0 en 25 liggen.

7. Blader naar het begin van de pagina en klik op Gereed.