Cloudopslagservices

Met Cloudopslagservices kunt u bestanden bewaren in cloudopslag die wordt geleverd door NICE CXone. U kunt gespreksopnamen en bestanden met betrekking tot chaten e-mail interacties opslaan. Als uw callcenter meerdere locaties heeft, worden uw bestanden op de standaardlocatie opgeslagen. Cloudopslagservices biedt:

• Actieve opslag – Bestanden worden in de actieve opslag opgeslagen zodra ze zijn gemaakt. Actieve opslag biedt directe toegang tot bestanden.
  • Langdurige opslag – Hiermee kunt u bestanden archiveren. Bestanden worden naar de langdurige opslag overgebracht op basis van Levenscyclusbeheer-regels. Om toegang te krijgen tot gearchiveerde bestanden in de langdurige opslag, moet u een speciale ophaaltaak voor bestanden uit de langdurige opslag gebruiken, waarmee u de bestanden tijdelijk terugbrengt naar de actieve opslag.
  • Secure External Access (SEA) – Hiermee kunt u bestanden veilig kopiëren of verplaatsen vanuit de actieve opslag naar een externe opslaglocatie die NICE CXone voor u maakt.

Alle bestanden in Cloudopslagservices worden versleuteld met behulp van een KMS-sleutel (Key Management Service), en er wordt speciaal een afzonderlijke sleutel gegenereerd voor uw CXonebedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren -tenant. Bestanden blijven versleuteld gedurende de hele tijd dat ze worden beheerd door CXone Cloudopslag. Dit geldt ook tijdens overdracht tussen de actieve, langdurige en aangepaste opslag en naar SEA.

Cloudopslagservices ondersteunt de volgende aangepaste opties:

• Aangepaste opslagGebruik uw eigen Amazon Web Services S3-bucket in plaats van de standaard CXone Cloudopslag-locatie.
  • Aangepast sleutelbeheer – U kunt uw eigen KMS gebruiken met CXone Cloudopslagservices.

Cloudopslagservices Bestandstypen

Cloudopslagservices kan de volgende soorten bestanden opslaan:

• Spraak en schermACD-gespreksopnamen vereisen een Advanced Storage-licentie om gebruik te kunnen maken van Cloudopslagservices. Zonder deze licentie worden deze opnamen opgeslagen op de CXone-bestandsserver.
  • Chat – Transcripties en bijlagen. Cloudopslag is de enige opslagoptie voor chat.
  • E-mail – Transcripties en bijlagen. Cloudopslag is de enige opslagoptie voor e-mail.
  • OverigeInteraction Analytics-rapporten.

Bestandsbeheer voor actieve opslag

Bestanden blijven in de actieve opslag totdat ze worden verwijderd, gearchiveerd naar de langdurige opslag of verplaatst naar Secure External Access. Uw levenscyclusregels bepalen hoe, wanneer en waarheen bestanden worden verplaatst vanuit de actieve opslag.

U kunt bestanden in de actieve opslag bekijken en beheren via het ingebouwde rapport Contactgeschiedenis of de optie ACD > Support > ACD-bestanden bladeren in CXone.

Bestanden ophalen uit de langdurige opslag

Bestanden in de langdurige opslag kunnen niet rechtstreeks worden afgespeeld of geopend vanuit interacties. Om toegang te krijgen tot deze bestanden, moet u ze eerst ophalen uit het archief. Opgehaalde bestanden worden tijdelijk weer teruggebracht naar de actieve opslag.

Het ophalen van bestanden is een factureerbare service. Cloudopslagservices biedt filteropties, zodat u alleen de bestanden hoeft op te halen die u nodig hebt. U kunt filteren op criteria zoals datumbereik, bestandstype, DNISGesloten Dit is het nummer dat een klant heeft gebeld om uw organisatie te bereiken (inbound), of het nummer dat de agent of het systeem heeft gebeld om een klant te bereiken (outbound)./ANIGesloten Nummerweergave, ook Beller-ID genoemd. Weergave van het telefoonnummer van een inkomend telefoongesprek. en skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. U kunt ook filteren op basis van de naam van de agent of het team.

Voor opgehaalde bestanden worden de geldende kosten in rekening gebracht zolang ze zich in de actieve opslag bevinden. In uw ophaalaanvraag moet u de datum opgeven waarop de opgehaalde bestanden terugkeren naar de langdurige opslag.

Belangrijke informatie over Cloudopslagservices

• Bestanden die zijn gemaakt voordat Cloudopslagservices werd toegevoegd aan CXone, blijven aanwezig op de bestandsserver.

Voor chattranscripties was dit in de Najaar 2021-release. Voor e-mails was dit in de Zomer 2021-release.

• U kunt bestanden vanuit de actieve opslag overbrengen naar een opslaglocatie buiten CXone met behulp van Secure External Access. Bestanden worden versleuteld tijdens de overdracht en terwijl ze op de tijdelijke SEA-opslaglocatie staan. Na 30 dagen worden bestanden uit SEA verwijderd. U kunt bestanden ook handmatig uit SEA verwijderen als u ze niet meer nodig hebt.
  • Gebruik Levenscyclusbeheer-regels om de opslag van verschillende bestanden op basis van bestandstype te beheren. Met behulp van deze regels kunt u ook instellen hoe bestanden worden beheerd in Cloudopslag, inclusief de levensduur (TTL)Gesloten De tijd dat deze interacties behouden blijven en het tijdstip waarop ze worden verwijderd. U definieert de instellingen voor levensduur (TTL) voor uw interacties. van de bestanden.
  • U kunt wijzigingen in de pagina's Levenscyclusbeheer en Inloggegevens beheren bekijken via het tabblad Auditgeschiedenis.