Een Aangepaste AWS KMS-sleutel configureren

Deze pagina is bedoeld voor Cloudopslag in AWS. Als u Cloudopslag gebruikt in Azure, raadpleeg de sectie Azure-opslag van Cloudopslagservices online Help.

Vereiste machtigingen: Levenscyclusbeheer Bewerken

U kunt uw eigen Amazon KMS-sleutel (Key Management Service) gebruiken om uw bestanden te versleutelen in Cloudopslagservices. Als u een aangepaste AWS KMS-sleutel gebruikt, worden uw bestanden opgeslagen in Cloudopslagservices, maar versleuteld door middel van uw eigen aangepaste AWS KMS-sleutel. Als u deze optie niet kiest, gebruikt Cloudopslagservices zijn eigen AWS KMS-sleutel voor versleuteling.

Uw aangepaste AWS KMS-sleutel moet zich in dezelfde AWS-regio bevinden als CXone.

Een Aangepaste AWS KMS-sleutel inschakelen

Neem contact op met uw CXone-accountmanager voordat u een aangepaste AWS KMS-sleutel inschakelt of de configuratie wijzigt. Als uw aangepaste AWS KMS-sleutel verkeerd wordt geconfigureerd, kan dit leiden tot permanent verlies van gegevens.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerAdmin.
  2. Klik op Cloudopslag > Levenscyclusbeheer .
  3. Selecteer Aangepaste KMS inschakelen op het tabblad Aangepaste KMS-configuratie.
  4. Typ de Amazon Resource Name (ARN) van uw KMS-sleutel in het veld ARN* . De ARN is specifiek voor uw bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren. Zie de documentatie van de AWS Key Management Service (AWS KMS) voor meer informatie over ARN's. U kunt de standaard door het systeem gegenereerde KMS-sleutel of een aangepaste AWS KMS-sleutel gebruiken om uw gegevens te versleutelen. Overleg met uw CXone-accountmanager over deze keuze en de configuratiewijziging.
  5. Klik op Opslaan en selecteer Ja in het bevestigingsvenster.