Levenscyclusbeheer

Deze pagina is bedoeld voor Cloudopslag in AWS. Als u Cloudopslag gebruikt in Azure, raadpleeg de sectie Azure-opslag van Cloudopslagservices online Help.

Vereiste machtigingen: Levenscyclusbeheer Bewerken

Met behulp van Levenscyclusbeheer kunt u bepalen wat er gebeurt met bestanden in CXone Cloudopslagservices. U kunt regels instellen om te specificeren:

• Hoe lang bestanden in de actieve opslag blijven.
  • Of bestanden worden verwijderd of naar de langdurige opslag worden verplaatst.
  • Hoe lang bestanden in de langdurige opslag blijven.
  • Of bestanden worden verplaatst of gekopieerd naar uw persoonlijke SEA-opslagbucket (Secure External Access), die eigendom is van NICE CXone. Van daaruit kunt u ze overbrengen naar uw eigen opslaglocatie. Deze optie wordt alleen weergegeven als u de Active Storage-actie kiest voor een regel.

Elk mediatype heeft zijn eigen regel. Cloudopslag kan gespreksopnamen, schermopnamen, chattranscripties en e-mails opslaan. U kunt de regels aanpassen, zodat elk mediatype wordt verwerkt volgens de behoeften van uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld gespreksopnamen na 15 dagen laten verplaatsen naar Secure External Access, en chattranscripties na 30 dagen naar de langdurige opslag. U kunt alleen regels aanpassen voor mediatypen waarvoor u een licentie hebt.

Op de pagina Levenscyclusbeheer kunt u ook uw eigen locatie voor aangepaste opslag en een aangepaste KMS (Key Management Service) configureren met Cloudopslagservices. Voor deze opties zijn afzonderlijke licenties vereist.