Locaties voor aangepaste opslag

Deze pagina is bedoeld voor Cloudopslag in AWS. Als u Cloudopslag gebruikt in Azure, raadpleeg de sectie Azure-opslag van Cloudopslagservices online Help.

CXone Cloudopslag is een andere opslagoptie die u met CXone kunt gebruiken. Dit is een goede optie als u bestanden om nalevingsredenen op uw eigen opslaglocatie wilt opslaan in plaats van CXone-standaardopslag te gebruiken. Neem contact op met uw CXone-accountmanager om na te gaan of aangepaste opslag de juiste opslagmethode voor uw organisatie is.

Cloudopslagservices ondersteunt het gebruik van uw eigen Amazon Web Services-locatie voor cloudopslag. Er zijn verschillen in de beschikbare functies wanneer u een locatie voor aangepaste opslag gebruikt met Cloudopslagservices. Deze verschillen staan in de volgende tabel.

Functie

CXone Cloudopslag

Aangepaste opslag met AWS

Bestandsnamen bevatten een contact-ID Ja Nee
TTL- en andere Levenscyclusbeheer-regels beheerd in Cloudopslagservices Ja Nee
Bestanden afspelen in CXone Ja Ja, exclusief
Gebruik van Cloudopslagservices Secure External Access (SEA) Ja Nee
Opgeslagen bestanden zijn versleuteld Ja Ja

Voordat u aangepaste opslag instelt

Voordat u aangepaste opslag inschakelt, moet u de locatie waar u interacties wilt opslaan, configureren. Dit kan een AWS S3-bucket zijn.

Als u gespreksopnamen opslaat in aangepaste opslag, moet uw aangepaste S3-bucket worden geconfigureerd met een aantal vereiste beleidsregels. Het beleid moet toestaan dat CXone-bestanden in uw aangepaste bucket worden opgeslagen en opgevraagd met behulp van Cloudopslag API's. Neem contact op met uw CXone-accountmanager voor meer informatie over het vereiste beleid.

Wijzig het IAM-beleid op bucketniveau niet. Wijzigingen in het IAM-beleid kunnen ertoe leiden dat CXone geen bestanden meer kan opslaan op uw locaties voor aangepaste opslag.

U kunt aangepaste opslag configureren in een andere AWS-regio dan waar uw CXone-instantie wordt gehost. Als u FedRAMP gebruikt, moet u uw locatie voor aangepaste opslag echter in dezelfde regio maken als waar uw CXone-instantie wordt gehost, ter naleving van de wet- en regelgeving.

U kunt aangepaste opslag niet samen met een aangepaste AWS KMS-sleutel gebruiken.

Versleuteling van opgeslagen bestanden

Bestanden worden versleuteld opgeslagen op locaties voor aangepaste opslag. Dit biedt een betere beveiliging. Het betekent echter dat u de bestanden niet rechtstreeks in de AWS--omgeving kunt openen of afspelen. U moet CXone gebruiken om de bestanden te openen of af te spelen.

Bestandsnamen bij gebruik van aangepaste opslag

Aangepaste opslag en de standaard Cloudopslag-locaties leiden tot verschillende bestandsnamen. Bestanden die op de standaard Cloudopslag-locatie worden opgeslagen, krijgen een naam volgens een conventie die identificerende informatie gebruikt, zoals aanmaakdatum, agent, contact-ID en dergelijke.

Aangepaste opslag ondersteunt deze conventie niet. Dit komt doordat de bestandsnamen worden versleuteld als onderdeel van het proces voor de overdracht naar aangepaste opslag. Versleutelde bestandsnamen kunnen niet worden herleid tot specifieke contact-ID's. Deze namen kunnen geen nuttige informatie geven over de inhoud van de bestanden. Als u bestandsnamen nodig hebt die de contact-ID bevatten, kunt u Secure External Access (SEA) gebruiken in plaats van aangepaste opslag.

Belangrijke informatie over aangepaste opslag

• U kunt aangepaste opslag configureren in een andere AWS-regio dan waar uw CXone-instantie wordt gehost. Als u FedRAMP gebruikt, moet u uw locatie voor aangepaste opslag echter in dezelfde regio maken als waar uw CXone-instantie wordt gehost, ter naleving van de wet- en regelgeving.

• U kunt aangepaste opslag niet samen met een aangepaste AWS KMS-sleutel gebruiken.

• Wanneer u een locatie voor aangepaste opslag gebruikt, bent u zelf verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en het gebruik van uw AWS S3-bucket.
  • Alle bestanden die zijn gemaakt nadat u aangepaste opslag hebt ingeschakeld, worden opgeslagen op uw aangepaste locatie. Als u op enig moment de aangepaste opslag uitschakelt, worden alle bestanden die vanaf dat moment worden gemaakt, weer opgeslagen op de standaard cloudlocatie.
  • Bestanden kunnen niet worden verplaatst tussen aangepaste opslag en Cloudopslag. Dit geldt voor bestanden in actieve en langdurige Cloudopslag. Wanneer u uw opslaglocatie wijzigt naar aangepaste opslag of terug naar Cloudopslag, blijven de bestanden aanwezig op de locatie waar ze waren opgeslagen. Daarom zijn uw bestanden mogelijk op verschillende locaties opgeslagen.
  • Nadat u aangepaste opslag hebt ingeschakeld, kunt u de Levenscyclusbeheer regels voor CXoneCloudopslag niet meer wijzigen, behalve als u aangepaste opslag eerst uitschakelt. Als u momenteel bestanden hebt in actieve of langdurige Cloudopslag, controleer dan voordat u Aangepaste opslag inschakelt of de huidige regels deze bestanden op de juiste manier beheren.

• Historische bestanden kunnen niet van de CXone-bestandsserver of van Cloudopslag worden verplaatst naar uw locatie voor aangepaste opslag.