Werkitemskills aanpassen

Tags configureren

Vereiste machtigingen: Skills Bewerken, Tags Maken

Als u tags wilt gebruiken om de rapportage van werkitems te stroomlijnen, kunt u tags toevoegen aan uw werkitemskill.

1. Als u dit nog niet hebt gedaan, moet u eerst tags maken.
    1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar Contactinstellingen > Tags.

3. Klik op Nieuwe maken.
    4. Voer een beschrijvende naam in voor de tags.
    5. Klik op Tags maken.
  2. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

3. Ga naar Contactinstellingen > ACD-skills.

4. Open de skill waaraan u tags wilt toevoegen.
  5. Klik op het tabblad Tags.
  6. Selecteer de selectievakjes naast de tags die u wilt toevoegen.

7. Klik op Tags toevoegen.

Nawerk configureren

Vereiste machtigingen: Skills Bewerken, Disposities Maken, Niet-beschikbaarheidscodes Maken

Als u disposities wilt configureren die agents op werkitem-interacties kunnen toepassen, of als u tijd wilt reserveren voor agents om aantekeningen te maken voordat ze verder gaan met het volgende contact, configureer dan nawerk voor de werkitemskill.

1. Als u dit nog niet hebt gedaan, moet u eerst een niet-beschikbaarheidscode maken voor het nawerk.
  2. Als u voor het nawerk gebruik wilt maken van disposities en u de disposities nog niet hebt ingesteld, moet u eerst de disposities maken die uw agents mogen toepassen op interacties.
  3. Selecteer het type nawerk dat u op de skill wilt toepassen: Automatisch nawerk, Dispositie of Geen.

4. Als u Automatisch nawerk selecteert, moet u een niet-beschikbaarheidscode kiezen uit de vervolgkeuzelijst Status en een Tijdslimiet in seconden instellen.

5. Als u Dispositie selecteert, moet u een niet-beschikbaarheidscode selecteren uit de vervolgkeuzelijst Status en een Tijdslimiet in seconden instellen. Als u disposities verplicht wilt stellen in plaats van een Tijdslimiet in te stellen, selecteert u de optie Vereist. Schakel de selectievakjes in naast alle disposities die u wilt toevoegen uit de tabel Selecteer disposities voor gebruik met deze skill. Klik op Toevoegen.

6. Klik op Opslaan.

Prioriteiten van skills vergelijken

Vereiste machtigingen: Skills Bewerken

U gebruikt de tool voor prioriteitsvergelijking om snel te zien hoe de prioriteiten van contacten in bepaalde skills zich in de loop van de tijd tot elkaar verhouden.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD.

2. Ga naar Contactinstellingen > ACD-skills.

3. Klik op de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die u met andere skills wilt vergelijken.

4. Klik op het tabblad Details en klik daarna op Bewerken.

5. Klik in het gedeelte Skills om te vergelijken op +.

6. Vind een skill die u wilt vergelijken met de skill die u aan het bewerken bent. Selecteer de skill en klik op >.

7. Ga door met het toevoegen van skills totdat alle skills die u wilt vergelijken in de lijst Geselecteerd staan. U hoeft de skill die u bewerkt niet toe te voegen; deze verschijnt automatisch in het diagram.

8. Klik op Gereed.
  9. Als u een van de door u geselecteerde skills wilt verwijderen, klikt u op het X-pictogram.

10. Gebruik de velden Periode en Tijdsinterval voor het instellen van de periode die het diagram moet bestrijken en het intervalGesloten Een periode tussen twee punten, limieten of gebeurtenissen (bijvoorbeeld datums of tijdstippen) waarmee u nieuwe punten in het diagram wilt markeren.

11. Klik op Vergelijken.

12. Terwijl u de lijngrafiek bekijkt, kunt u de Vergelijkingsopties en de prioriteitsoptiesGesloten Een skillgebaseerde indicatie van het belang van een contact, die de aanleveringsvolgorde bepaalt. voor de geopende skill aanpassen of de skill met andere skills vergelijken. Zo nodig kunt u de grafiek opnieuw genereren.
  13. Als u klaar bent, klikt u op Gereed.