EndText

Voor Digitale kanalen met ACD kunt u met deze actie een sms-workflow beëindigen die geen Reqagent action bevat. Wanneer een agent de interactie beëindigt, wordt het systeemexit-script getriggerd en worden bepaalde processen gestart voor het afsluiten van het SMS-hub Framework dat door CXone SMS Messaging wordt gebruikt.

Wanneer de sms-interactie wordt gerouteerd langs een pad zonder agents, moet u EndText gebruiken om het systeemexit-script te triggeren. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren buiten kantooruren of wanneer er geen agents beschikbaar zijn.

Supported Script Types

The icon for the SMS script type - a smart phone with a chat bubble coming out of it.

SMS

Comparison of Similar Actions

De volgende acties hebben vergelijkbare functies, maar met enkele belangrijke verschillen:

Gebruik de Stop -actieaction niet om een script te beëindigen. Deze actie beëindigt het script niet en laat contacten actief blijven. Dit heeft negatieve gevolgen voor de CXone-servers.

Input Properties

None.

Result Branch Conditions

None.