Metrics voor gegevensdownloadrapporten

Abandon

Geeft aan of het contact de oproep voortijdig heeft afgebroken. J betekent dat het contact de oproep heeft afgebroken en N betekent dat het contact de oproep niet heeft afgebroken.

Abandon_Cnt

Het totaal aantal contacten dat de verbinding met de skill of het contactpunt heeft verbroken voordat ze door een agent werden afgehandeld.

AbandonRate

Het percentage contacten van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent dat de oproep heeft afgebroken op de aangegeven datum.

Abandon_Time

De tijd die het contact in het systeem heeft doorgebracht voordat hij of zij de oproep heeft afgebroken.

ACD_Outbound_Avail_Percent

Het percentage van de totale ingelogde tijd die door agents in de skill, team, of de campagne is besteed aan het afhandelen van contacten, of is doorgebracht in een beschikbare statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie., klaar om een ander contact af te handelen. De waarde is (ACD_Tijd + Outbound_Tijd + Beschikbare _Tijd) / Totale_Tijd.

ACD_Time

De totale tijd in minuten of seconden dat de agent bezig is geweest met het afhandelen van inbound en outbound oproepen.

Actieve spreektijd

De tijd in seconden die het contact heeft besteed aan het gesprek met de primaire agent. Tijd in wachtstand en/of conferentietijd zijn niet inbegrepen.

ACW_Seconds

De tijd in seconden die de agent heeft besteed aan nawerk na een gesprek met het contact.

ACW_Time

De tijd die de agent heeft besteed aan nawerk na een gesprek met het contact.

AddDate

De datum en tijd . Wordt gebruikt in het rapport Stationslijst en het rapport Alle callbacks. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Agent_Cnt

Het totaal aantal contacten dat de-skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent is binnengekomen op de start_date en is aangeleverd aan een agent.

AgentConfigForDigital

Geeft aan dat de agent was geconfigureerd voor Digital Engagement tijdens de opgegeven factureringsmaand (hiervoor moet u beschikken over Digital First Omnichannel.Neem voor meer informatie over Digital First Omnichannel contact op met uw CXone-accountmanager.

AgentDisposition

De unieke ID die is gekoppeld aan de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. die is toegewezen aan het contact. Zie Systeemwaarden voor disposities voor een lijst met de dispositiecodes van het systeem en de bijbehorende disposities.

AgentDispositionDescription

De naam van de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. die aan het contact is toegewezen. Zie Systeemwaarden voor disposities voor een lijst met de dispositiecodes van het systeem en de bijbehorende disposities.

AgentID

De unieke ID van de agent.

AgentName

De voor- en achternaam van de agent.

Agent_Name

De voor- en achternaam van de agent zoals weergegeven in het NICE CXone-gebruikersprofiel van de agent. In sommige rapporten die gegevens voor specifieke interacties weergeven, is dit de naam van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld.

Agent_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent. In sommige rapporten die gegevens voor specifieke interacties weergeven, is dit de ID van de laatste agent die het contact heeft afgehandeld.

Agent_Session_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de inlogsessie van de agent.

Agent_State_Code

De code die overeenkomt met de statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. waarin de agent zich bevond.

Het rapport Agentstatussen geeft details voor individuele codes.

Agent_Time

De tijd in seconden die het contact heeft besteed aan het gesprek met een agent.

ANI

De naam van het contact of het telefoonnummer dat aan het contact is gekoppeld.

ANI_Dialnum

De naam van het contact of het telefoonnummer dat aan het contact is gekoppeld.

At_Home_Worker

Geeft aan of de agent thuis werkt, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen. De waarde is TRUE, wat betekent dat de agent thuis werkt, of FALSE, wat betekent dat de agent niet thuis werkt.

Pogingen

Het aantal keren dat de dialer heeft geprobeerd het contact te bereiken.

Beschikbaar

Geeft aan of de agent momenteel beschikbaar is. De waarde is 0 (niet beschikbaar) of 1 (beschikbaar).

Available_Time

De totale tijd die de agent, skill, team, of campagne in een beschikbare status heeft gestaan, wachtend om een ander contact af te handelen.

Ave_ACD

De gemiddelde tijd in minuten of seconden die de agent, skill, team, of campagne bezig is geweest met het afhandelen van elk inbound oproep.

Ave-Outbound

De gemiddelde tijd in minuten of seconden die de agent, skill, team, of campagne bezig is geweest met het afhandelen van elke outbound oproep.

AvgMinutes

De gemiddelde tijd in minuten die contacten in de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent hebben doorgebracht op de aangegeven datum. Het systeem berekent deze waarde door de totale tijd die contacten op de aangegeven datum in deze skill in het systeem hebben doorgebracht, te delen door het totaal aantal contacten in de skill op die dag.

BillingMonth

De eerste dag van de factureringsmaand.

BlockedDate

De datum en tijd waarop de oproep is geblokkeerd. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

BUConfigForDigital

Geeft aan dat de bedrijfseenheid is geconfigureerd voor Digital Engagement (hiervoor moet u beschikken over Digital First Omnichannel). Voor meer informatie over Digital First Omnichannel,kunt u uw CXone-accountmanager raadplegen.

Bullseye_Range_High

Het hoogst mogelijke bekwaamheidsniveauGesloten Een niveau van deskundigheid in een ACD-skill, dat u aan een individuele agent kunt toewijzen. Bekwaamheidsniveaus kunnen van 1 tot 20 lopen, waarbij 1 het hoogste niveau is. CXone ACD routeert interacties standaard naar de beschikbare agent met het hoogste bekwaamheidsniveau in de ACD-skill. een agent in de ACD-skill kan hebben om het contact te ontvangen.

Bullseye_Range_Low

Het laagst mogelijke bekwaamheidsniveau een agent in de ACD-skill kan hebben om het contact te ontvangen.

BusinessUnitID

De id van de bedrijfseenheid waartoe de agent behoort.

Bus_No

De ID van de bedrijfseenheid.

CallbackAgentName

De naam van de agent die een callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. heeft gepland met dit contact, zoals opgegeven in het gebruikersprofiel van de agent.

CallbackAgentNo

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent die een callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. heeft gepland met dit contact.

CallbackDateTime

De datum en tijd waarvoor de agent een callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. met het contact heeft gepland. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

CallbackNumber

Het telefoonnummer waarop het contact door de agent wil worden teruggebeld.

Callback_Time

De tijd in seconden die het contact heeft doorgebracht in de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij.-status.

CallDuration

De tijdsduur in seconden van het gesprek met het contact.

Calledback

De datum en tijd waarop de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. heeft plaatsgevonden. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Caller_ID

Het telefoonnummer dat een contact te zien krijgt wanneer een agent vanaf dat station belt.

CallerIDUsed

Het telefoonnummer dat het contact te zien krijgt als het nummer van uw contactcenter (beller-ID).

CallRequestDateTime

Als het contact een callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. heeft aangevraagd: de datum en tijd waarop het systeem begint met proberen het contact terug te bellen. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Campaign_Name

De naam van de campagneGesloten Een groep van skills die wordt gebruikt voor trendrapporten. waartoe de skill behoort.

Campaign_No

Het unieke, automatisch gegenereerde ID van de campagne waartoe de skill behoort.

ChangeDate

De datum en tijd waarop de skill of het station voor het laatst is gewijzigd. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Chat_Timeout

De tijd in seconden dat een agent inactief kan zijn in een actieve chat voordat de verbinding automatisch wordt verbroken, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel van de agent.

ClientType

De client die de agent gebruikt. Voorbeelden zijn MAX, Salesforce Agent en Studio.

ColumnName

De campagne, de skill, het team, de agent of een ander veld dat is gewijzigd.

Comments_Required

Geeft aan of een agent verplicht is om opmerkingen toe te voegen bij het toepassen van de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie..

ComplianceRecord

Een boolean-waarde die aangeeft of de record naleving vereist (TRUE) of geen naleving vereist (FALSE).

Conferentietijd

De tijd in seconden die het contact in een conferentie heeft doorgebracht.

ConfirmationRecord

Een boolean-waarde die aangeeft of de record vereist dat de agent de oproep accepteert of afwijst (TRUE) of dat de agent niet eerst een keuze hoeft te maken (FALSE).

Contact_Code

De waarde of een beschrijving van het contactpunt, zoals het telefoonnummer of e-mailadres dat het contact gebruikt om verbinding te maken met een agent.

ContactDeliveryType

De aanleveringswijze van het contact, indien het contact naleving vereist. Als ComplianceRecord is ingesteld op TRUE, is dit een van de volgende waarden:

• Geen: het systeem levert het contact niet omdat dit naleving vereist.
  • ClickToCall: de agent moet eerst op een knop klikken om contacten te bellen die naleving vereisen.
  • ManualDialWithKeypad: de agent moet handmatig nummers invoeren van contacten die naleving vereisen.
  • ManualDialWithKeypadAutoCorrect: de agent moet handmatig nummers invoeren van contacten die naleving vereisen, maar het systeem corrigeert het nummer automatisch als de agent het verkeerd invoert.
  • DialOutsideNICEinContactNetwork: de agent moet contacten bellen die naleving vereisen buiten de platform.

ContactEndReason

De reden waarom het contact is beëindigd, zoals afgebroken door agent, contact geweigerd of contact afgehandeld.

Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contact.

Contact_Name

De unieke naam van het contact.

CreatedDate

De datum waarop de skill is gemaakt.

Aangepast

De aangepaste velden die zijn toegewezen aan de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Data_Name

De naam van de variabele die het script heeft gepubliceerd.

Data_Value

De waarde die is gekoppeld aan de variabele die het script voor het contact heeft gepubliceerd. Dit veld bevat maximaal 400 tekens.

Datum

De datum binnen de opgegeven periode waarop de gebeurtenissen in de rij hebben plaatsgevonden. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY.

DateOfCall

De datum en tijd waarop het contact voor het laatst is gebeld. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

DateOfLastCall

De datum en tijd waarop de dialer het contact voor het laatst heeft bereikt. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

DateUpdatedToDigital

De dag tijdens de opgegeven factureringsmaand waarop de agent een digitale skill heeft gekregen.

DateUpdatedToVoice

De datum waarop de agent een spraakskillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent kreeg. Wanneer deze datum de eerste dag van de factureringsmaand is, is het ook mogelijk dat de agent al tijdens een eerdere maand een spraakskill heeft gekregen. Geen datum betekent dat de agent geen spraakskill heeft.

Default_Skill_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent die is gekoppeld aan het contactpunt.

DeliveredAgentSpecific

Een boolean-waarde die aangeeft of het contact is (of zal worden) aangeleverd als een agentspecifieke callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. (Waar) of niet (Onwaar).

DeliveredAsCallback

Een boolean-waarde die aangeeft of het contact is (of zal worden) aangeleverd als een callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij. (Waar) of niet (Onwaar).

DeliveredComplianceRecord

Een boolean-waarde die aangeeft of de record aan een agent is aangeleverd als een nalevingsrecord (Waar) of als een gewone record (Onwaar).

DeliveredConfirmationRequired

Een boolean-waarde die aangeeft of de record aan een agent is aangeleverd met vereiste acceptatie (Waar) of zonder (Onwaar).

DeliveredPriority

Een boolean-waarde die aangeeft of het contact is (of zal worden) aangeleverd als een contact met prioriteitGesloten Een skillgebaseerde indicatie van het belang van een contact, die de aanleveringsvolgorde bepaalt. (Waar) of zonder prioriteit (Onwaar).

Beschrijving

Het label dat hoort bij de agentstatuscode of contactpunt.

Richting

De richting van het contact: inbound of outbound.

DisconnectTime

Het aantal minuten dat een ingelogde agent bij het station inactief kan zijn voordat de verbinding automatisch wordt verbroken.

Disp_Comments

Opmerkingen over het contact die de agent heeft ingevoerd tijdens het toepassen van de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie..

Display_Order

De volgorde waarin de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. tijdens het nawerk wordt weergegeven in de lijst met beschikbare disposities voor de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

Disposition_Code

De unieke ID die hoort bij de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. toegewezen aan de skill of het contact. Zie Waarden van systeemdisposities voor een lijst van de systeemdispositiecodes en de bijbehorende disposities.

Disposition_Name

De unieke ID die hoort bij de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. toegewezen aan de skill of contact.

DNIS

Het contactpunt dat wordt gebruikt om het systeem binnen te komen. Dit kan een telefoonnummer, e-mailadres of chatcode zijn.

Duur

Het totaal aantal seconden dat de agent die dag in de betreffende statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. heeft doorgebracht.

Duur in seconden

Het totaal aantal seconden dat de agent die dag in de betreffende statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. heeft doorgebracht.

E-mail

Het e-mailadres van de agent.

Employment_Type

Het dienstverbandtype van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen. Mogelijke waarden zijn: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Detachering of Overige.

End_Date

De tijd waarop de agent de status heeft verlaten die wordt aangegeven door de StateIndex. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY HH:MM.

Eindtijd

De tijd waarop het contact is beëindigd. De indeling is als volgt: UU:MM:SS.

Event_Date

De datum waarop de gebeurtenis plaatsvond.

Event_Type

Toont het type monitoringgebeurtenis. De meest voorkomende typen zijn Monitor, Coach, Overname en Meepraten.

ExternalID

De unieke ID die is toegewezen aan de contactrecord in de oproeplijst.

FinalizationStatus

De huidige status van de record. Kan aangeven dat het contact is afgerond of nog steeds actief is.

First_Name

De voornaam van de agent. Voor toezeggingen: de tekst die door de agent in het veld Voornaam is ingevoerd.

FromAddress

Het telefoonnummer dat het contact heeft gebeld toen de oproep werd geblokkeerd.

FullName

De voor- en achternaam van de agent die het contact weigerde.

Halfhour_Code

De code die overeenkomt met het halfuur van de dag waarin de activiteit plaatsvond. Elk halfuur is genummerd van 1 tot 48, te beginnen met 1 voor 0:00–0:30 en eindigend met 48 voor 23:30–0:00.

HasTakenVoice

Geeft aan of er momenteel een skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent voor spraak aan de agent is toegewezen.

Held_Party_Abandon

Het totaal aantal contacten dat door de agent, skill, team, of campagne in de wachtstand is gezet en de verbinding heeft verbroken voordat het gesprek kon worden hervat.

Hire_Date

De datum van indiensttreding van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Hiring_Source

De wervingsbron van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Hold_Time

De tijd in seconden die het contact in de wacht heeft gestaan.

Uur

Het nummer van het uur van de dag dat de gebeurtenissen in de rij plaatsvonden, genummerd 124. De nummering begint met 0:00—1:00 uur (als uur nummer 1) en eindigt met 23:00—0:00 uur (als uur nummer 24).

Hourly_Cost

Het uurloon van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

ID

De agent-ID van de agent die het veld oorspronkelijk heeft gemaakt.

Inbound_Contacts

Het totaal aantal inbound contacten dat de agent, skill, team, of campagne gedurende de aangegeven tijdsperiode heeft afgehandeld.

Inbound_Contact_Time

De totale hoeveelheid tijd die de agent heeft besteed aan het afhandelen van inbound contacten gedurende de aangegeven tijdsperiode.

InboundPending

De tijd in seconden die de agent heeft doorgebracht in de niet-beschikbaarheidscode Inbound in behandeling.

Incontact_Percent

Het percentage van de totale tijd dat de agent, skill, team, of campagne bezig is geweest met het afhandelen van contacten. De formule is (ACD_Time + Outbound_Time) /Total_Time.

Initiating_Agent

De supervisor die de gebeurtenis heeft geïnitieerd.

Initiating_Agent_No

Het ID-nummer van de supervisor die de gebeurtenis heeft geïnitieerd.

Inqueue

De tijd in seconden die het contact in de wachtrij heeft doorgebracht.

In_SLA

Het totaal aantal contacten dat op de aangegeven datum de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent is binnengekomen en dat binnen de SLA is afgehandeld.

LastCallDuration

De tijdsduur in seconden van de laatste oproep die de dialer naar het contact heeft gestart.

Last_Login

De datum en tijd waarop de agent voor het laatst is ingelogd op het systeem. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY HH:MM (24-uurs systeem).

LastLoginDate

De datum en tijd waarop een agent voor het laatst is ingelogd op het station. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Last_Name

De achternaam van de agent. Voor toezeggingen: de tekst die door de agent in het veld Achternaam is ingevoerd.

Locatie

De locatie van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Geregistreerd

Geeft aan of de oproep al dan niet is gelogd. De mogelijke waarden zijn:

• J: de oproep is geregistreerd
  • N: de oproep is niet geregistreerd

Login_Date

De datum en tijd waarop de agent heeft ingelogd op de sessie. De datum volgt de notatie MM/DD/YYYY en de tijd volgt de notatie UU:MM, 12-uurs notatie. De aangegeven tijd is de tijd in uw tijdzone.

LoginStation_DateTime

De datum en tijd waarop een agent voor het laatst is ingelogd op het opgegeven station.

Logoff_Date

De datum en tijd waarop de agent heeft uitgelogd bij de sessie. De datum volgt de notatie MM/DD/YYYY en de tijd volgt de notatie UU:MM, 24-uurs notatie. De aangegeven tijd is de tijd in uw tijdzone.

Log_State

De identificatiecode voor de status van het logboek. Mogelijke waarden: 0 (eerste vermelding in het logboek), 1 (tussenliggende items), 2 (laatste vermelding in het logboek).

LongWait

De langste tijd in seconden die een contact in de wachtrij heeft doorgebracht in het aangegeven uur voor de aangegeven skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

Master_Contact_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de master of bovenliggende ID van de contactinteractie. Een mastercontact-ID kan een groot aantal onderliggende contact-ID'sGesloten Een unieke numerieke identificatiecode die aan een contact is toegewezen hebben. Een nieuwe mastercontact-ID wordt toegewezen als een klant 10 of meer keer is doorgeschakeld.

Media_Name

Het mediatype (kanaalGesloten Een manier waarop contacten kunnen communiceren met agents of bots, zoals spraak (telefoon), e-mail, chat, social media enzovoort.) .

Media_Sub_Type

Dit veld is gereserveerd voor toekomstig gebruik.

Media_Type

Het gebruikte mediatype. Mogelijke waarden zijn:

Middle_Name

De tweede voornaam van de agent.

Mod_Agent_No

De agent-ID van de agent die de wijziging heeft aangebracht.

Mod_DateTime

De datum en tijd waarop het profiel voor het laatst is gewijzigd. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY HH:MM (24-uurs systeem).

ModName

De naam van de agent die de wijziging heeft aangebracht.

NewValue

De waarde van het veld na de wijziging.

NotificationEvent

Databasegebeurtenissen voor Skillbeheer.

MeldingsgebeurtenisBeschrijving
CannotAddSkillKan skill niet toevoegen: \{0\}
CannotFindSkillSkill niet gevonden: \{0\}
NoPortAvailableGeen poorten: \{0\}
SkillAlreadyRunningSkill wordt al uitgevoerd: \{0\}
SkillStandbySkill in stand-by: \{0\}
SkillStartedSkill gestart: \{0\}
SkillStoppedSkill gestopt: \{0\}
SkillStoppingSkill stoppen: \{0\}
SkillListRefilledCache voor skill aangevuld: \{0\}
SkillListRunningLowCache-aanvullingsverzoeken voor skill leveren geen records op: \{0\}
SkillResetSkill is gereset: \{0\}
StartSkillRequestedVerzoek door agent \{1\} om skill \{0\} te starten
StopSkillRequestedVerzoek door agent \{1\} om skill \{0\}te stoppen
AgentlessPortPercentThrottledAgentless poortpercentage van bedrijfseenheid is gewijzigd in \{0\} procent. \{0\} is een geheel getal tussen 0 en100
VirtualAgentCountChanged Aantal virtuele agents van skill is gewijzigd. \{1\}/ \{2\}: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is een geheel getal dat het huidige aantal virtuele agents aangeeft. \{1\} is het maximum aantal virtuele agents voor de skill.
SkillFlushedMelding wanneer de contactcache van een Personal Connection-skill wordt leeggemaakt - Wachtrij-reset voor skill: \{0\}
FilterCompleted Filter uitgevoerd voor skill \{0\} met \{1\} resterende records.
FilterStartedFilter is gestart voor skill \{0\}.
ForceStopSkillRequestedVerzoek van agent om skill \{0\} geforceerd te stoppen
FilterAborted Filter afgebroken: \{0\}
FilterCancelled Filter geannuleerd: \{0\}
FilterError Fout in filter: \{0\}
SkillStarting Skill wordt gestart: \{0\}
StartSkillRequestedScheduler Verzoek van Scheduler om skill \{0\} te starten - wordt gebruikt als de Scheduler wordt getriggerd om de skill te laten starten
StopSkillRequestedScheduler Verzoek van Scheduler om skill \{0\} te stoppen - wordt gebruikt als de Scheduler wordt getriggerd om de skill te laten stoppen
NoPorts Bericht in Meldingen-paneel van Skillbeheer wanneer er onvoldoende outbound agentpoorten zijn tijdens outbound bellen. Toelichting: u hebt niet voldoende agentless poorten voor de huidige agentless skills/campagnes. U kunt het volgende doen: het aantal actieve agentless skills/campagnes verminderen; de belratio aanpassen; uw accountmanager vragen om het aantal geconfigureerde agentless poorten te vergroten.
DefaultComplianceStandaardinstelling voor naleving van \{0\} gewijzigd in \{1\} - Melding in Outbound skillbeheer wanneer de standaardwaarde voor een onderliggend nalevingsveld is gewijzigd. Zie Naleving.
ChannelForcingKanaal \{1\} wordt gedwongen om te stoppen met skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelRunningKanaal \{1\} heeft actieve status gekregen voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelStandbyKanaal \{1\} heeft standby-status gekregen voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelStartingKanaal \{1\} wordt gestart voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelStoppedKanaal \{1\} is gestopt voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelStoppingKanaal \{1\} wordt gestopt voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ChannelUnspecifiedKanaal \{1\} heeft een niet-gespecificeerde status gekregen voor skill: \{0\} - \{0\} is de naam van de skill. \{1\} is ofwel "Email" of "SMS".
ForceStopRunningSkillSkill \{0\} kan niet geforceerd worden gestopt omdat de skill momenteel wordt uitgevoerd. De gebruiker moet eerst proberen de skill te stoppen alvorens een verzoek in te dienen om de skill geforceerd te stoppen.
SkillBusySkill \{0\} verandert momenteel van status. Deze melding geeft aan dat de gevraagde actie niet kon worden uitgevoerd omdat de skill momenteel nog een andere actie verwerkt.

NTLoginName

De NT-inlognaam van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Number_To_Dial

Het nummer dat het contact door de agent wil laten gebruiken voor de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij..

OldValue

De waarde van het veld vóór de wijziging.

Original Agent

De naam van de agent die in eerste instantie interactie had met het contact.

Original Skill

De skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent waarmee het contact oorspronkelijk verbonden was.

OriginalTargetAgentID

De ID van de agent aan wie een interactie oorspronkelijk is aangeleverd.

Outbound_Contacts

Het totaal aantal outbound contacten dat de agent, skill, team, of campagne gedurende de aangegeven tijdsperiode heeft afgehandeld.

OutboundDetailRecordId

De unieke externe ID die is toegewezen aan de record in de oproeplijst.

OutboundPending

De tijd in seconden die de agent heeft doorgebracht in de niet-beschikbaarheidscode Outbound in behandeling.

Outbound_Skill

Een getal dat aangeeft of de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent inbound of outbound is. Een waarde van 0 geeft een inbound skill aan en de waarde 1 geeft een outbound skill aan.

Outbound_Time

De totale tijd in minuten of seconden die de agent, skill, team, of campagne bezig is geweest met het afhandelen van outbound oproepen.

Out_SLA

Het totaal aantal contacten dat op de aangegeven datum de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent is binnengekomen en dat buiten de SLA is afgehandeld.

Outstate

De reden waarom de agent niet beschikbaar is.

Outstate_Code

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de niet-beschikbaarheidscode die is gekoppeld aan de reden waarom een agent niet beschikbaar is.

Params

De parameters die zijn gekoppeld aan de meldingsgebeurtenis (indien van toepassing), zoals agent-ID of kanaaltype.

PhoneNumber

Het telefoonnummer van het contact zoals gespecificeerd in de oproeplijst.

Phone_Timeout

De tijd in seconden dat een agent inactief kan zijn in een actieve oproep voordat de verbinding automatisch wordt verbroken, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel van de agent.

Point_Of_Contact_Code

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het contactpunt.

Point_Of_Contact_Name

De waarde of een beschrijving van het contactpunt, zoals het telefoonnummer of e-mailadres.

Postqueue

De tijd in seconden die het contact aan de lijn is gebleven nadat de agent had opgehangen.

PreQueue

De tijd in seconden die het contact in de prequeue heeft doorgebracht.

Previewtijd

De tijd in seconden die de agent heeft besteed aan het bekijken van preview-berichten voordat de agent het contact accepteerde of weigerde. Dit is alleen van toepassing op preview-skills.

Prioriteit

Een boolean-waarde die aangeeft of het contact een prioriteitsrecordGesloten Een skillgebaseerde indicatie van het belang van een contact, die de aanleveringsvolgorde bepaalt. is die moet worden geselecteerd vóór andere records (Waar), of niet (Onwaar).

Bekwaamheid

Een getal dat het bekwaamheidsniveau aangeeft van de agent in de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent. Dit is een geheel getal tussen 1 (hoogste bekwaamheid) en 20 (laagste bekwaamheid).

ProspectiveContactCustomInfo

Een door komma's gescheiden lijst van alle waarden van de aangepaste velden die zijn toegewezen vanuit de oproeplijst.

ProspectiveContactDestinationDesc

Het medium dat de dialer gebruikt om contact te maken met het contact.

ProspectiveContactDestinationTypeID

Een code die is gekoppeld aan het mediatype dat de dialer moet gebruiken om het contact te proberen. De nummers geven het volgende aan:

• 1: telefoongesprek

ProspectiveContactDestinationValue

Het telefoonnummer waarop de dialer het contact zal proberen te bellen.

ProspectiveContactID

De unieke ID van de contactrecord, die door het systeem wordt toegewezen bij het uploaden van de oproeplijst voor intern gebruik.

ProspectiveContactSourceID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de oproeplijst vanwaaruit de record in het systeem is gekomen.

Reden

Een korte beschrijving van de omstandigheden achter de weigering van het contact door de agent. Het kan zijn dat de melding een timeout kreeg voordat de agent het contact kon accepteren, dat er een fout is opgetreden of dat de agent ervoor heeft gekozen het contact te weigeren. De mogelijke waarden zijn:

Referral

De naam van de persoon die de agent heeft aanbevolen, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Geweigerd

Of de agent het contact al dan niet heeft geweigerd. J betekent dat de agent het contact heeft geweigerd. N betekent dat de agent het contact niet heeft geweigerd.

Refused_Contacts

Het totaal aantal previewcontacten dat de agent, skill, team, of campagne op die datum heeft geweigerd.

Geweigerde tijd

De datum en tijd waarop de agent het contact heeft geweigerd. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Rehire_Status

Informatie over toekomstige heraanstelling van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen. Mogelijke waarden zijn: Komt in aanmerking en Komt niet in aanmerking.

Reports_To

De direct leidinggevende of supervisor van de agent.

Routing_Attribute_Name

De naam van het routeringsattribuut dat een agent moet hebben om het contact te ontvangen.

Routing_Time

De tijd in seconden die nodig was om het contact naar een agent te routeren. Deze tijd is inbegrepen in de Tijd in wachtrij.

Scheduled_DoW

De dagen van de week die volgens het contact geschikt zijn voor de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij.. Dit kan elke mogelijke combinatie zijn van:

• M: maandag
  • T: dinsdag
  • W: woensdag
  • H: donderdag
  • F: vrijdag
  • S: zaterdag
  • U: zondag
Scheduled_End

De datum en tijd waarop het systeem stopt met het proberen van de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij.. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Scheduled_Start

De datum en tijd waarop het systeem zal beginnen met het proberen van de callbackGesloten Contacten blijven in de wachtrij staan en worden automatisch teruggebeld zodra ze vooraan staan in de wachtrij.. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Script_Date

De datum en tijd waarop het script dat is toegewezen aan de skill of contactpunt voor het laatst is gewijzigd. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

Script_ID

De unieke door het systeem gegenereerde ID die hoort bij het script dat is toegewezen aan de skill of contactpunt.

Script_Name

Het pad en de naam van het script dat is toegewezen aan de skill of contactpunt.

Sequence_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de inlogsessie van de agent.

Service_Level

Het percentage van alle contacten die op de aangegeven datum de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent zijn binnengekomen, dat binnen de SLA is afgehandeld.

Session_Duration

De duur van de inlogsessie in seconden. Bijvoorbeeld: een duur van 3600 betekent dat de agent een uur ingelogd was. Het systeem berekent de duur van de sessie als een optelsom van de totale tijd van de agent in inbound en outbound contacten, in een niet-beschikbare statusGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. en in een beschikbare status.

Skill

De naam van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent waaraan de oproeplijst en de contactrecord zijn toegewezen.

Skill_Name

De naam van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

Skill_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

SLA

Een code die aangeeft of het contact binnen de vereiste SLA is afgehandeld. De volgende waarden zijn mogelijk:

• -1: het contact is nooit in de wachtrij gekomen. Deze code wordt bijvoorbeeld weergegeven als een contact is doorgeschakeld, of als het contact de oproep vanuit de wachtrij afbreekt voordat de drempelwaarde voor afbreking is bereikt.

• 0: een agent heeft het contact binnen het vereiste servicelevel afgehandeld.

• 1: een agent heeft het contact niet binnen het vereiste servicelevel afgehandeld.

SLA_Percent

Het streefpercentage van de contacten dat binnen de limietwaarde SLA_Seconds aan een agent moet worden aangeleverd.

SLA_Seconds

Het maximum aantal seconden dat een contact in de wachtrij zou moeten wachten voordat het wordt aangeleverd bij een agent met deze skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent.

SMSBody

De inhoud van een bepaald bericht dat is verzonden via SMS.

SMSFrom

Identificeert de agent of de klant die het SMS-bericht verzendt.

SMSStartTime

De datum en tijd waarop het SMS-bericht is verzonden.

SourceActive

Een boolean-waarde die aangeeft of de oproeplijst waaruit de contactrecord afkomstig is, momenteel actief (Waar) of inactief (Onwaar) is.

SourceName

De naam van de oproeplijst vanwaaruit de record in het systeem is gekomen.

SourceRemoved

Een boolean-waarde die aangeeft of de oproeplijst waaruit de contactrecord afkomstig is, is verwijderd (Waar) of niet (Onwaar).

Start_Date

De datum binnen de gespecificeerde tijdsperiode waarop de gebeurtenissen in de rij begonnen plaats te vinden of het contact het systeem is binnengekomen. De gebruikte notatie is: MM/DD/YYYY.

Start_Time

De tijd op de Start_Date waarop de gebeurtenissen in de rij begonnen plaats te vinden of het contact het systeem is binnengekomen. De gebruikte notatie is: HH:MM:SS.

StateIndex

Identificatiecode voor de status waarin de ingelogde agent zich bevond.

Station_Caller_ID

Het telefoonnummer van een inkomend contact op een bepaald station.

Station_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het agentstation.

Station_Name

De naam van het agentstation.

Station_Phone_Num

Het telefoonnummer dat de agent heeft gebruikt om in te loggen op het station. De notatie voor het telefoonnummer is: internationale code plus netnummer plus abonneenummer, met optioneel een plusteken (+) aan het begin voor internationale nummers.

Status

Of de agentstatuscode, mediatype, station, agent, campagne, skill, team, of contactpunt momenteel actief (CURR) of inactief (DISC) is.

SystemClassification

De ID van de systeemdispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie. die aan het contact is toegewezen. Zie Systeemwaarden voor disposities voor een volledige lijst van beschikbare systeemdisposities.

SystemClassificationName

De naam van de systeemdispositie die aan het contact is toegewezen. Zie Systeemwaarden voor disposities voor een volledige lijst van beschikbare systeemdispositiesGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie..

TableName

Het object waarvoor het veld is gewijzigd. Bijvoorbeeld een beveiligingsprofiel, een agent of een team.

Tags

Een door komma's gescheiden lijst van tags die de agent aan het contact heeft toegewezen.

TargetAgent

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van de agent aan wie de dialer als eerste probeert het contact aan te leveren, voordat andere agents aan de beurt komen.

TargetAgentName

De naam van de agent aan wie de dialer als eerste probeert het contact aan te leveren, voordat andere agents aan de beurt komen.

Target_Agent_No

De ID van de agent waarop de gebeurtenis is gericht.

Team_Name

De naam van het team waartoe de agent behoort.

Team_No

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het team waartoe de agent behoort.

Termination_Date

De einddatum van het dienstverband van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel op het tabblad Gebruikerseigenschappen.

Time of Original Contact

Het tijdstip waarop het contact voor het eerst een interactie heeft gehad met een agent.

Time of Transfer

Het tijdstip waarop het contact is doorgeschakeld naar een andere agent.

Time_Zone

De tijdzone van de agent, zoals gespecificeerd in het gebruikersprofiel van de agent.

ToAddress

Het telefoonnummer dat het contact had gebeld toen de oproep werd geblokkeerd.

Total_Cnt

Het totaal aantal contacten dat de skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent is binnengekomen op de aangegeven datum.

Total_Time

De totale tijd in minuten of seconden de agent of het contact in in het NICE CXone systeem op de aangegeven datum.

Total_Time_Plus_Disposition

De totale tijd in seconden die het contact op de opgegeven datum ingelogd is geweest op het NICE CXone-systeem. Dit wordt berekend door de tijden op te tellen van alle contactstatussen voor alle contacten die het IVR-menu binnenkomen, plus de NawerktijdGesloten Toestand waarin een agent het werk afrondt na afloop van een interactie; ook wel ACW (after call work) of wrap-up genoemd.

Transferred Agent

De naam van de agent naar wie het contact is doorgeschakeld.

Transferred Skill

De skillGesloten Skills worden gebruikt om de aanlevering van interacties te automatiseren op basis van de vaardigheden, capaciteiten en kennis van de agent waarnaar het contact is doorgeschakeld.

Transfer Type

Het type doorschakeling dat heeft plaatsgevonden. Het systeem genereert een van de volgende categorieën:

• Oorspronkelijk contact – niet doorgeschakeld
  • Skilldoorschakeling
  • Transfer door agent of agentdoorschakeling
  • Overleg-doorschakeling

Niet alle doorschakelingen vallen onder een van deze categorieën. Als een doorschakeling niet in een van deze categorieën valt, is dit veld leeg.

Unavailable_Time

De totale tijd in minuten of seconden de agent, skill, team, of campagne in een niet-beschikbaarheidsstatus is geweest, en niet in staat was om nog een contact af te handelen.

UpdateTime

De tijd dat de wijziging in de routeringscriteria plaatsvond.

Use_Comments

Geeft aan of een agent opmerkingen kan toevoegen bij het toepassen van de dispositieGesloten Resultaat dat wordt toegewezen door de agent of het systeem aan het einde van een spraakinteractie (dispositie) of digitale (status)interactie..

Gebruikersnaam

De gebruikersnaam van de agent, of het gedeelte vóór de '@' in de inlognaam van de agent.

Voice_Timeout

De tijd in seconden dat een agent inactief kan zijn in een actieve oproep voordat de verbinding automatisch wordt verbroken.

Wachttijd

De tijd in seconden die een verbonden agent heeft gewacht op een antwoord van een contact.

Week

Het weeknummer waarin de gebeurtenissen in de rij plaatsvonden, genummerd van 1 tot en met 52. De eerste week van januari is bijvoorbeeld week 1.

WeekDay

Het nummer van de dag in de week dat de gebeurtenissen in de rij plaatsvonden, genummerd van 1 tot en met 7. Het begint met zondag als dag 1 en eindigt met zaterdag als dag 7. Maandag is bijvoorbeeld dag 2 van de week.

Aan het werk

Geeft aan of de agent momenteel een contact afhandelt. De mogelijke waarden zijn: 0 (niet werkend), 1 (in een inbound contact), 2 (in een outbound contact), 3 (in een outbound overleg) of 4 (in een inbound overleg).