Rapport Stationslijst

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

Het gegevensdownloadrapport Stationslijst toont informatie over alle agentstations die voor u toegankelijk zijn, inclusief of het station actief is, het telefoonnummer en de beller-ID van het station en de datum en tijd van aanmaak, laatste wijziging en laatste login.

Rapportoptie selecteren

U moet een datumbereik, Start-/eindtijd en Exportindeling configureren wanneer u een rapport voor het downloaden van gegevens uitvoert.

Kolommen

Station_ID

De unieke, door het systeem gegenereerde ID van het agentstation.

Station_Name

De naam van het agentstation.

Phone_Num

Het telefoonnummer dat is gekoppeld aan het agentstation.

Caller_ID

Het telefoonnummer dat een contact te zien krijgt wanneer een agent vanaf dat station belt.

DisconnectTime

Het aantal minuten dat een ingelogde agent bij het station inactief kan zijn voordat de verbinding automatisch wordt verbroken.

Status

Of de station momenteel actief (CURR) of inactief (DISC) is.

AddDate

De datum en tijd het station is gemaakt. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

ChangeDate

De datum en tijd waarop de station voor het laatst is gewijzigd. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.

LastLoginDate

De datum en tijd waarop een agent voor het laatst is ingelogd op het station. De gebruikte notatie is MM/DD/JJJJ UU:MM, 24-uurs tijd.