Gegevensdownloadrapporten beheren

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u een rapport uitvoert en hoe u planningen voor gegevensdownloadrapporten kunt maken en activeren. Datum en tijd worden weergegeven in uw tijdzone.

Gegevensdownloadrapporten uitvoeren

Vereiste machtigingen: Gegevensdownload weergeven

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Reporting.
  2. Ga naar Gegevensdownload > Gegevensdownload.
  3. Klik op het rapport dat u wilt uitvoeren.
  4. Configureer de rapportopties in de kolom Rapportopties selecteren:
  5. Klik op Downloaden om het rapport te downloaden of op cURL genereren om code te genereren waarmee u het rapport met een opdrachtregel kunt verzenden.

Gegevensdownloadrapporten plannen

Een planning voor een gegevensdownloadrapport maken

Vereiste machtigingen: Rapportplanningen maken

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Reporting.
  2. Ga naar Gegevensdownload > Rapportplanningen.

3. Wanneer de lijst met beschikbare planningen wordt weergegeven, klikt u op Nieuwe maken.
  4. Vul de gevraagde informatie in.

Welke Duur-velden worden weergegeven, hangt ervan af of u Eenmalig of Terugkerend hebt geselecteerd.

5. Klik op Volgende.
  6. Configureer de rapportparameters:
  7. Bepaal de gebruikers die het rapport moeten ontvangen. U kunt CXone-gebruikers selecteren uit de lijst E-mailontvangers, of e-mailadressen invoeren van personen zonder CXone-gebruikersaccount. Als u meerdere externe adressen invoert, moet u komma's of puntkomma's tussen de e-mailadressen typen.
  8. Klik op Opslaan.

Een bestaande planning van een gegevensdownloadrapport bewerken

Vereiste machtigingen: Rapportplanningen deactiveren

U kunt planningen voor gegevensdownloadrapporten bewerken om ze aan te passen. U moet de planning echter deactiveren om deze te kunnen wijzigen. Activeer de planning daarna om de planning opnieuw te kunnen uitvoeren.

De planning van een gegevensdownloadrapport activeren

Vereiste machtigingen: Rapportplanningen deactiveren

Wanneer u een nieuwe planning voor een gegevensdownloadrapport maakt, moet u deze planning activeren om rapporten te kunnen genereren. Als u later besluit dat de planning moet stoppen met uitvoeren van het rapport, kunt u de planning deactiveren. Daarnaast moet u een rapportplanning deactiveren voordat u de planning kunt bewerken. Na afloop van de bewerking activeert u de planning weer om de rapportuitvoering te hervatten.

Deactiveer alle planningen die u niet meer wilt uitvoeren. Dit verhindert dat uw systeem traag wordt doordat er onnodig teveel rapporten worden uitgevoerd.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Reporting.
  2. Ga naar Gegevensdownload > Rapportplanningen.

3. Vind de rapportplanning die u wilt activeren. Klik op de planning om deze te openen.

4. Klik op Activeren.

Als u de planning op een later tijdstip wilt deactiveren, kunt u dezelfde stappen volgen maar dan de optie Deactiveren selecteren.