Widget Waar mensen over praten

Vereiste machtigingen: Interaction Analytics Weergeven

De widget Waar mensen over praten toont de top 50 van relevante termen die worden gebruikt in een datasetGesloten Een verzameling van ontlede interactietranscripties die een bepaalde periode beslaan en voldoen aan bepaalde filtercriteria.. Deze relevante termen zijn entiteitenGesloten Trefwoord of sleutelwoord dat in uw bedrijfsprofiel in Interaction Analytics is gedefinieerd. Gerelateerd aan een entiteitstype. Kan varianten omvatten., geen trefwoorden. De widget zoekt entiteiten op basis van hun betekenis,context en relevantie met betrekking tot informatie in het bedrijfsprofielGesloten Een pagina in Interaction Analytics waar u aangepaste entiteiten kunt maken.. Dit is iets anders dan de Widget Trefwoorden. De Widget Trefwoorden richt zich alleen op trefwoorden en woordgroepen die het vaakst voorkomen. Hierbij wordt geen rekening gehouden met context of betekenis.

U kunt het bubbeldiagram in de widget sorteren op verschillende categorieën, afhankelijk van de weergave die u kiest. Termen die nieuw zijn in de top 50 van de meest gebruikte termen, zijn gemarkeerd met een stippellijn rondom. Dit kan u helpen de trends in interacties in uw contactcenter beter te begrijpen. U kunt klikken op individuele bubbels voor meer informatie over interacties die een term hebben vermeld. U kunt de widget filteren om interacties die bepaalde termen bevatten, op te nemen of uit te sluiten.

De grootte van een bubbel komt overeen met het aantal keer dat een term werd vermeld. Dus, hoe groter de bubbel, des te vaker de term voorkomt in de gesprekken met uw contactcenter. Veel voorkomende woordjes zoals "u", "en" of "een" verschijnen niet in de widget.

Bent u geïnteresseerd in een meer visuele uitleg? Bekijk deze korte training om meer over deze widget te weten te komen.

Informatie over een term weergeven

Bubbels zijn soms te klein om tekst weer te geven. U kunt de cursor boven een bubbel in het diagram plaatsen om details over een term te zien.

Deze informatie omvat:

Termen sorteren

U kunt het diagram in de widget sorteren op sentimentGesloten Het algemene gevoel of resultaat van een interactie, zoals bepaald door een analyse van woorden, woordgroepen en de context van de transcriptie. Interacties kunnen positief (blauw), negatief (rood), gemengd (donkergrijs) of neutraal (lichtgrijs) zijn., type en relevante termen. U kunt het bubbeldiagram sorteren om de termen te rangschikken, zodat de gegevens inzichtelijker worden. U kunt de termen sorteren op:

• Relevante termen: dit is de standaardweergave. Deze weergave toont alle termen waarin u mogelijk geïnteresseerd bent op basis van het type gegevens dat in de dataset is verzameld.
  • Sentiment: in deze weergave worden de termen in verschillende groepen ingedeeld, gebaseerd op het sentiment van de bijbehorende interacties.

Sentiment wordt consequent weergegeven met een kleurcodering. De sentimentdata in widgets of grafieken hebben de volgende kleuren:

• Negatief: rood

• Positief: blauw

• Gemengd: donkergrijs

• Neutraal: lichtgrijs

• Type: in deze weergave worden de termen gerangschikt volgens de volgende typen termen:
Termtype Description
Bezetting Entiteiten die betrekking hebben op de medewerkers van uw contactcenter, zoals "agent", "klantenservice" of "technische ondersteuning".

Persoon

Mensen die bij naam worden genoemd.

Bedrijf

Bedrijven die bij naam worden genoemd. Dit geldt voor uw eigen bedrijf en andere bedrijven in de configuratie van het bedrijfsprofiel.

Probleem Problemen die in gesprekken met uw contactcenter worden besproken, zoals 'geluidskwaliteit' of 'ticket openen'.
Diversen Termen die niet onder een van de andere typen vallen.

Filteren op entiteit

U kunt gegevens met betrekking tot specifieke termen direct in het diagram opnemen, uitsluiten of verbergen. U kunt ook elke widgetGesloten Grafische weergave van bepaalde gegevens die voldoen aan gespecificeerde filtercriteria. filteren met behulp van het dashboardfilterpaneel (de blauwe trechter rechtsboven in het scherm) pictogram. Voor deze widget kunt u de vervolgkeuzelijst Entiteit in het paneel Dashboardfilters gebruiken voor het opnemen of uitsluiten van gegevens met betrekking tot specifieke termen. Het diagram bevat altijd 50 termen, dus wanneer u een filter toepast of een term verbergt, komen er nieuwe termen in de plaats van 'verwijderde' termen.

• Als u alleen gegevens wilt bekijken van interacties waarin een van de termen voorkomt, klikt u op die term en selecteert u Opnemen. Het diagram wordt vernieuwd om de gefilterde gegevens weer te geven.
  • Als u alleen gegevens wilt bekijken van interacties die geen van de termen vermeldt, klikt u op de term en selecteert u Uitsluiten. Het diagram wordt vernieuwd om de gefilterde gegevens weer te geven.

Wanneer u klikt op Opnemen of Uitsluiten wordt de volledige dataset beïnvloed, niet alleen de interacties die worden weergegeven in de widget.

• Als u een term van het diagram wilt verbergen zonder de weergegeven gegevens te beïnvloeden, klikt u op de term en selecteert u Term verbergen. De term verdwijnt uit het diagram en de volgende vaakst gebruikte term neemt zijn plaats in. U zult de term niet in de bubbel zien, maar de widget toont nog steeds andere gegevens van interacties die het woord of de zin vermelden.

Filteren op Entiteitstype

U kunt de widget Waar mensen over praten filteren op basis van entiteitstypen in het diagram. Als u bijvoorbeeld alleen productentiteiten wilt weergeven, kunt u Product selecteren en de Top 50 termen voor dat entiteitstype weergeven.

1. Klik op OptiesPictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de dataset.
  2. Klik op Werkruimte bewerken.
  3. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  4. Selecteer de gewenste entiteitstypes in de vervolgkeuzelijst Widgetopties.
  5. Klik op OK.

Filters verwijderen

U moet mogelijk filters die u hebt toegepast, verwijderen om verschillende trends in uw gegevens te analyseren.

Filters voor het opnemen/uitsluiten van entiteiten verwijderen

1. Open het dashboarddeelvenster Filters pictogram en klik op de vervolgkeuzelijst Entiteiten.

2. Om alle filters te verwijderen, klikt u op het pictogram Resetten rechts van de woord Entiteiten. U kunt ook filters van individuele entiteiten verwijderen door de selectie van het selectievakje links ervan ongedaan te maken.

Verborgen entiteiten weergeven

1. Als u termen wilt weergeven die u in het diagram hebt verborgen, klikt u in de rechterbovenhoek van de widget op OptiesPictogram van 3 verticale punten en selecteert u Verborgen waarden.

2. Klik in het venster Verborgen termen op de grijze X naast elke term die u opnieuw wilt weergeven in het diagram. Om alle verborgen items weer te geven, kunt u op Alle verborgen items verwijderen.

3. Klik op Sluiten.

Gerelateerde interacties en transcripties weergeven

1. Als u transcripties met betrekking tot een bubbel in het diagram wilt weergeven, klikt u op de bubbel en selecteert u Interacties tonen.

2. Klik op een tekstregel om de transcriptie te bekijken. De bijbehorende entiteit wordt gemarkeerd.

U kunt in deze popup dezelfde acties uitvoeren als in de widget Interacties. Deze acties zijn:

• Transcripties bekijken.
  • Gespreksopnamen beluisteren.
  • Geselecteerde items markeren.
  • Gegevens sorteren in een voorkeursweergave.

Zie Widget Interacties voor meer informatie.

De instellingen van de widget Waar mensen over praten aanpassen

U kunt de instellingen van de widget Waar mensen over praten aanpassen om filters toe te passen, de naam van de widget in de werkruimteGesloten Een weergave van een of meer widgets, die onder een bepaalde naam kan worden opgeslagen. te wijzigen en in te stellen welke entiteiten in de widget worden weergegeven.

De titel van de widget wijzigen

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Typ de nieuwe widgetnaam in het veld Titel.
  4. Klik op OK.

Aanpassen welk type entiteiten in de widget worden weergegeven

1. Klik op OptiesPictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Widgetopties om de vervolgkeuzelijst te openen.
  4. Blader door de lijst met entiteiten (georganiseerd per categorie) en schakel de selectievakjes in bij de entiteiten die u in de widget wilt weergeven. Schakel de selectievakjes uit van entiteiten die u niet in de widget wilt weergeven.
  5. Klik op OK.

Het diagram Waar mensen over praten exporteren als CSV-bestand

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Exporteren . Het exportpictogram ziet eruit als een open vierkant met een omlaag wijzende pijl.

Het diagram Waar mensen over praten opslaan als afbeelding

Afbeeldingen worden geëxporteerd als PNG-bestanden.

1. Klik op OptiesPictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Diagram opslaan als afbeelding Het pictogram Opslaan als afbeelding is een vierkantje met een afbeelding erin..