Widget Trefwoorden

Vereiste machtigingen: Interaction Analytics Weergeven

De widget Trefwoorden toont een woordwolk met trefwoorden en woordgroepen die het meest voorkomen. De widget Trefwoorden verschilt van de Widget Waar mensen over praten die gegevens tonen voor entiteitenGesloten Trefwoord of sleutelwoord dat in uw bedrijfsprofiel in Interaction Analytics is gedefinieerd. Gerelateerd aan een entiteitstype. Kan varianten omvatten.. De widget Trefwoorden houdt geen rekening met de context of betekenis van trefwoorden.

Bekijk deze korte trainingsvideo om meer over deze widget te weten te komen.

Informatie over een trefwoord weergeven

U kunt de cursor boven een woord of woordgroep in het diagram plaatsen om te zien hoe details over een term te zien.

Filteren op trefwoorden en woordgroepen

U kunt gegevens opnemen, uitsluiten of verbergen ten opzichte van specifieke trefwoorden en woordgroepen in het diagram. U kunt ook het deelvenster dashboardfilter (aangeduid door een trechter rechtsboven in het scherm) aan elke widget) pictogram gebruiken voor het filteren van elke willekeurige widgetGesloten Grafische weergave van bepaalde gegevens die voldoen aan gespecificeerde filtercriteria..

• Als u alleen gegevens wilt bekijken van interacties waarin een van de trefwoorden of woordgroepen voorkomt, klikt u op die term en selecteert u Opnemen. Het diagram wordt vernieuwd om de gefilterde gegevens weer te geven.

• Als u alleen gegevens wilt bekijken van interacties die geen van de trefwoorden of woordgroepen vermeldt, klikt u op de term en selecteert u Uitsluiten. Het diagram wordt vernieuwd om de gefilterde gegevens weer te geven.

Wanneer u klikt op Opnemen of Uitsluiten wordt de volledige dataset beïnvloed, niet alleen de interacties die worden weergegeven in de widget.

• Als u een trefwoord of zin van het diagram wilt verbergen zonder de weergegeven gegevens te beïnvloeden, klikt u op het woord of de woordgroep en selecteert u Term verbergen. Het woord of de woordgroep verdwijnt uit het diagram, maar de widget toont nog steeds andere gegevens van interacties die het woord of de zin vermelden.

Toegepaste filters uit de widget verwijderen

Filters verwijderen om trefwoorden en woordgroepen op te nemen

1. Klik op het trefwoord of de woordgroep in het diagram waarvan u het filter wilt verwijderen.

2. Selecteer Filters verwijderen.

Filters verwijderen om trefwoorden en woordgroepen uit te sluiten

1. Open het dashboardfilterpaneel (aangegeven door een trechter in de rechterbovenhoek van de widget of uw werkruimte) pictogram en klik op de de vervolgkeuzelijst Trefwoorden en woordgroepen .

2. Om alle filters te verwijderen, klikt u op het pictogram Resetten rechts van Zoekwoorden en woordgroepen. Om individuele filters te verwijderen, schakelt u het selectievakje links van elk trefwoord of elke woordgroep uit.

Verborgen trefwoorden en woordgroepen weergeven

1. Klik op OptiesPictogram van 3 verticale punten in de rechterbovenhoek van de widget en selecteer Verborgen termen.

2. Klik in het venster Verborgen termen op de grijze X naast elke term die u opnieuw wilt weergeven in het diagram. Om alle verborgen items weer te geven, kunt u op Alle verborgen items verwijderen.

3. Klik op Sluiten.

Details van interactie weergeven

Wanneer u op een trefwoord in het diagram klikt, kunt u de Interacties tonen selecteren om de widget Interacties in een nieuw venster te openen. Het venster zal alleen interacties weergeven dat het gekozen trefwoord bevat. Als u bijvoorbeeld op het trefwoord 'sorry' klikt, wordt de widget Interacties geopend met alle interacties die het woord 'sorry' vermelden.

U kunt in deze popup dezelfde acties uitvoeren als in de widget Interacties. Deze acties zijn:

• Transcripties bekijken.
  • Gespreksopnamen beluisteren.
  • Geselecteerde items markeren.
  • Gegevens sorteren in een voorkeursweergave.

Zie Widget Interacties voor meer informatie.

De instellingen van de widget Trefwoorden aanpassen

U kunt de instellingen van de widget Trefwoorden wijzigen naar:

De titel van de widget wijzigen

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Typ de nieuwe widgetnaam in het veld Titel.
  4. Klik op OK.

De widget aanpassen

1. Klik op het hamburgerpictogram rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op Widgetopties om de vervolgkeuzelijst te openen.
  4. Als u de basiskleur van de trefwoorden in de widget wilt wijzigen, klikt u op het gekleurde vakje om de kleurkiezer te openen of typt u handmatig de hexadecimale code van de gewenste kleur in het tekstvak.
  5. Als u het aantal trefwoorden dat verschijnt in de widget, wilt wijzigen, klikt u op de vervolgkeuzelijst Aantal trefwoorden. Selecteer het aantal trefwoorden dat u wilt weergeven. U kunt kiezen voor 10, 20, 30, 40 of 50.
  6. Klik op OK.

Het Trefwoorden-diagram exporteren als CSV-bestand

1. Klik op Opties Pictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Exporteren . Het exportpictogram ziet eruit als een open vierkant met een omlaag wijzende pijl.

Het Trefwoorden-diagram opslaan als afbeelding

Afbeeldingen worden geëxporteerd als PNG-bestanden.

1. Klik op OptiesPictogram van 3 verticale punten rechtsboven in de widget.
  2. Klik op Diagram opslaan als afbeelding Het pictogram Opslaan als afbeelding is een vierkantje met een afbeelding erin..