Bedrijfsprofiel configureren

Vereiste machtiging: Interaction Analytics Bewerken

Interaction Analytics beschikt standaard over een set entiteitstypenGesloten Ideeën, thema's of concepten die relevant zijn voor uw organisatie en waartoe bepaalde entiteiten kunnen behoren. Bijvoorbeeld: 'geluidskwaliteit' of 'merken van concurrenten'. en entiteitenGesloten Trefwoord of sleutelwoord dat in uw bedrijfsprofiel in Interaction Analytics is gedefinieerd. Gerelateerd aan een entiteitstype. Kan varianten omvatten.. Deze entiteiten zijn van toepassing op alle soorten gebruikersorganisaties en zijn door taalkundigen ontwikkeld op basis van een analyse van de data van een groot aantal organisaties. Het entiteitstype 'slechte geluidskwaliteit' kan bijvoorbeeld worden aangegeven door de entiteit 'de verbinding is slecht'.

Er zijn ook entiteiten die specifiek van toepassing zijn op uw bedrijf. Doordat u een bedrijfsprofiel configureert, kan Interaction Analytics de vermeldingen van uw specifieke entiteiten detecteren en verwerken voor de volgende entiteitstypen:

• Bedrijf
  • Merk
  • Product
  • Concurrenten
  • Merken van concurrenten
  • Services
  • Personen
  • Plaatsen
  • Vaktermen

Nadat u deze aangepaste entiteiten hebt geconfigureerd, kunnen data-analisten en datasetmanagers deze gebruiken met bestaande en nieuwe datasetsGesloten Een verzameling van ontlede interactietranscripties die een bepaalde periode beslaan en voldoen aan bepaalde filtercriteria..

Interaction Analytics kan deze aangepaste entiteiten gemakkelijk vinden, ook als ze verkeerd zijn gespeld, uitgesproken of uitgeschreven. Om hiervan te profiteren, moet u varianten van de entiteiten toevoegen wanneer u het bedrijfsprofiel configureert.

In het veld Bedrijf voegt Dorothy Gale de varianten Oz, Land of Oz, Wizard of Oz, Oz Land en Oz Wizard toe.

Entiteiten toevoegen aan het bedrijfsprofiel

Wanneer u uw bedrijfsprofiel hebt gewijzigd en deze wijzigingen hebt opgeslagen, worden deze wijzigingen alleen toegepast op interacties en analyses die na de opgeslagen wijzigingen plaatsvinden. U moet opnieuw verwerken gebruiken om de wijzigingen toe te passen op vorige interacties. Wanneer u klikt op Gegevens bijwerken op de pagina Taalprofiel, worden alle datasets in uw bedrijfseenheidGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren opnieuw verwerkt en gecategoriseerd. Dit kan enkele uren duren. U kunt de status van het opnieuw verwerken monitoren in het linker navigatiemenu in Interaction Analytics.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Analytics.

2. Ga naar Taalprofiel > Bedrijfsprofiel.
  3. Als uw bedrijf meerdere talen gebruikt in Interaction Analytics, wordt de taal die u op dat moment gebruikt rechtsboven op de pagina weergegeven. Wanneer u entiteiten in een andere taal moet invoeren, keert u terug naar de pagina Taalprofiel en selecteert u in de vervolgkeuzelijst een taal.
  4. Voer trefwoorden en woordgroepen in als aangepaste entiteiten voor een entiteitstype: Bedrijf, Merken, Producten, Concurrenten, Merken van concurrenten en Producten van concurrenten.

Om een trefwoord of een woordgroepGesloten Een combinatie van woorden die een speciale betekenis hebben wanneer ze samen in een bepaalde volgorde worden gebruikt, zoals "wil opzeggen". in te voeren, begint u met typen en drukt u op Enter of selecteert u een woord in de vervolgkeuzelijst met suggesties. Bijvoorbeeld: Oz is een trefwoord en Emerald City is een sleutelwoord. Woordgroepen worden alleen herkend als alle woorden uit de woordgroep in de opgegeven volgorde aanwezig zijn.

5. Voer trefwoorden en eventuele variaties op de entiteiten in die u wilt toevoegen om rekening te houden met variaties van de naam, onjuiste schrijfwijzen en verkeerd uitgeschreven namen. Verwijder alle entiteiten uit deze velden die u niet meer wilt gebruiken.

6. Configureer voor elke toegevoegde entiteit alle varianten die kunnen helpen bij het herkennen van onjuiste uitspraak, verkeerde transcripties of alternatieve namen.

7. Verwijder alle entiteiten of varianten die u niet wilt weergeven voor dit entiteitstype.

8. Klik op Meer velden om extra entiteitstypen voor uw bedrijfsprofiel te configureren.

9. Typ trefwoorden of woordgroepen voor de Services, Personen, Plaatsen en Vaktermen die u wilt monitoren.

10. Klik op Opslaan.

Varianten toevoegen aan aangepaste entiteiten

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Analytics.

2. Ga naar Taalprofiel > Bedrijfsprofiel.
  3. Klik op de entiteit waarvoor u varianten wilt toevoegen.

4. Klik op het woord Varianten in de pop-up.

5. Klik op .

6. Typ een waarde in het veld Voer een variantnaam in.

7. Klik om deze variant op te slaan. U kunt deze stap herhalen om meer varianten voor deze entiteit toe te voegen, of de eerdere stappen herhalen om varianten aan andere entiteiten toe te voegen.

8. Wanneer u klaar bent met het invoeren van entiteiten en varianten op de pagina Bedrijfsprofiel, klikt u op Opslaan.

Entiteiten verwijderen uit het bedrijfsprofiel

U kunt entiteiten uit uw bedrijfsprofiel verwijderen, op voorwaarde dat ze niet door datasetsGesloten Een verzameling van ontlede interactietranscripties die een bepaalde periode beslaan en voldoen aan bepaalde filtercriteria. worden gebruikt. Interaction Analytics geeft een waarschuwing als u een entiteit probeert te verwijderen die door een dataset wordt gebruikt. U moet de entiteit handmatig uit de dataset verwijderen. Als u dit niet doet, blijft de verwijderde entiteit aanwezig in de definities van de dataset, maar worden er geen gegevens over verzameld.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Analytics.

2. Ga naar Taalprofiel > Bedrijfsprofiel.
  3. Vind de entiteit die u wilt verwijderen en klik op de X rechts van de entiteit. Als de entiteit niet in gebruik is, verdwijnt de entiteit vanzelf.

4. Als u een waarschuwing krijgt dat de entiteit in gebruik is:

1. Klik op de link in het waarschuwingsbericht om de dataset te openen waarin de entiteit voorkomt.

2. Verwijder de entiteit uit de dataset. U kunt de datasetdefinities bijwerken met nieuwe trefwoorden die u wilt toevoegen.
    3. Klik op Opslaan.

4. Ga terug naar de pagina Bedrijfsprofiel door op Taalprofiel > Bedrijfsprofiel te klikken.
    5. Herhaal deze stappen totdat u de entiteit uit alle betrokken datasets hebt verwijderd en sluit het bericht door in de rechterbovenhoek op X te klikken.