Taalmodel

Op de pagina Taalmodel kunt u verschillende instellingen en correcties openen en configureren in Interaction Analytics. Voor de meeste acties die u op deze pagina kunt uitvoeren, moet u over de machtiging Bewerken beschikken. U dient echter over de machtiging Admin te beschikken om uw wijzigingen op alle bestaande datasets toe te passen.

Wanneer in uw bedrijf meerdere talen voor Interaction Analytics worden gebruikt, kunt u de taalinstelling wijzigen om te werken aan configuraties die niet in het Engels zijn. Routeringscategorieën zijn alleen in het Engels beschikbaar.

Clarissa Dalloway is beheerder van het contactcenter van Classics Inc. Het contactcenter ontvangt oproepen uit verschillende landen waar Spaans wordt gesproken. Ze wil bepaalde woordgroepen in het Spaans niet opnemen in de analyse. Ze selecteert Spaans in de vervolgkeuzelijst voor talen op de pagina Taalmodel. Vervolgens klikt ze op Genegeerde woordgroepen en controleert of Spaans aan de bovenzijde van de pagina wordt vermeld. Ze voegt de woordgroepen toe die ze wil negeren en klikt op Opslaan. Ze keert terug naar de pagina Taalmodel en klikt op Gegevens bijwerken om haar wijzigingen op alle interacties in de dataset toe te passen.

Via het Taalmodel toegankelijke instellingen

Op de pagina Taalmodel kunt u het volgende doen:

Taal van de analyse wijzigen

Wanneer in uw bedrijf meerdere talen voor Interaction Analytics worden gebruikt, kunt u de taalinstelling wijzigen om te werken aan configuraties die niet in het Engels zijn. De taal die u selecteert, wordt toegepast op alle pagina's onder het Taalmodel. Dus wanneer u deze wilt wijzigen, keert u terug naar deze pagina. Routeringscategorieën zijn alleen in het Engels beschikbaar.

Om de taal te wijzigen, selecteert u een taal in de vervolgkeuzelijst rechtsboven op de pagina Taalmodel. De taal die u selecteert, verschijnt rechtsboven op elke pagina die u gebruikt. De gebruikersinterface blijft in dezelfde taal als de ingestelde taal voor de browser, maar u kunt de analyse-instellingen voor interacties instellen op de door u gewenste taal.

Wijzigingen toepassen

Het opnieuw verwerken van alle gegevens van uw bedrijf kan lang duren. Daarom kunt u het beste eerst alle andere gewenste aanpassingen doorvoeren in aangepast sentiment, het bedrijfsprofielGesloten Een pagina in Interaction Analytics waar u aangepaste entiteiten kunt maken., de genegeerde woordgroepen en andere instellingen van het Taalmodel voordat u op Gegevens bijwerken klikt om de gegevens op te slaan en opnieuw te verwerken.

U kunt de status van het opnieuw verwerken aan de onderzijde van het navigatiemenu links bekijken.