Aangepaste sentimenten instellen voor trefwoorden en woordgroepen

Vereiste machtiging: Interaction Analytics Bewerken

U kunt het sentimentGesloten Het algemene gevoel of resultaat van een interactie, zoals bepaald door een analyse van woorden, woordgroepen en de context van de transcriptie. Interacties kunnen positief (blauw), negatief (rood), gemengd (donkergrijs) of neutraal (lichtgrijs) zijn. instellen dat u wilt toewijzen aan bepaalde trefwoorden, woordgroepenGesloten Een combinatie van woorden die een speciale betekenis hebben wanneer ze samen in een bepaalde volgorde worden gebruikt, zoals "wil opzeggen". en aangepaste entiteitenGesloten Trefwoord of sleutelwoord dat in uw bedrijfsprofiel in Interaction Analytics is gedefinieerd. Gerelateerd aan een entiteitstype. Kan varianten omvatten. in uw contactcenter. In Interaction Analytics is het woord annuleren bijvoorbeeld standaard neutraal, maar u wilt dit wellicht beschouwen als negatief als u zich zorgen maakt over klanten die een service annuleren. U kunt het sentiment van annuleren van het standaard sentiment wijzigen van neutraal naar negatief.

1. Klik op de app-kiezer en selecteer Analytics.

2. Klik op Taalprofiel > Aangepast sentiment.
  3. Als uw organisatie meerdere talen gebruikt in Interaction Analytics, wordt de taal die u op dat moment gebruikt rechtsboven op de pagina weergegeven. Wanneer u entiteitenGesloten Trefwoord of sleutelwoord dat in uw bedrijfsprofiel in Interaction Analytics is gedefinieerd. Gerelateerd aan een entiteitstype. Kan varianten omvatten. in een andere taal dan in het Engels moet bewerken, keert u terug naar de pagina Taalprofiel en selecteer u een taal in de vervolgkeuzelijst.
  4. Voer in de velden Positief, Neutraal en Negatief woorden of woordgroepen in die voor uw contactcenter een positief, neutraal of negatief sentiment uitdragen.
  5. Als u woorden of woordgroepen uit een sentiment wilt verwijderen, klikt u op de bijbehorende X.
  6. Klik op Opslaan. Alle nieuwe datasets worden voortaan verwerkt met het nieuwe sentiment voor de woorden en woordgroepen die u hebt ingesteld.
  7. Als u beschikt over de Interaction Analytics Admin-machtiging en u alle bestaande datasets opnieuw wilt verwerken op basis van de nieuwe instellingen, klikt u op Gegevens bijwerken.

Het opnieuw verwerken van alle gegevens van uw bedrijf kan lang duren. Daarom kunt u het beste eerst alle andere gewenste aanpassingen doorvoeren in aangepast sentiment, het bedrijfsprofielGesloten Een pagina in Interaction Analytics waar u aangepaste entiteiten kunt maken., de genegeerde woordgroepen en andere instellingen van het Taalmodel voordat u op Gegevens bijwerken klikt om de gegevens op te slaan en opnieuw te verwerken.

U kunt de status van het opnieuw verwerken aan de onderzijde van het navigatiemenu links bekijken.