Integrated Softphone in Salesforce Agent voor beheerders

Hier vindt u informatie voor agents over de Salesforce Agent Integrated Softphone.

Dankzij Integrated Softphone kunnen agents hoogwaardige webgebaseerde telefoongesprekken voeren via Salesforce Agent zonder hun browser te verlaten. Het is een alternatief voor desktop VoIPGesloten Protocol voor communicatie- en multimediasessies via internet.-softphones of vaste telefoons en biedt dezelfde uitgebreide telefoonfuncties.

De Salesforce Agent Integrated Softphone ondersteunt de gebruikersinterfaces Classic en Salesforce Agent Lightning. Als u tijdens het gebruik van Integrated Softphone meerdere tabbladen in Salesforce opent, wordt Salesforce Agent mogelijk niet bijgewerkt en kan de verbinding soms worden verbroken.

Ten eerste moet uw CXone-accountmanager Integrated Softphone inschakelen voor uw contactcenter. Nadat de functie is ingeschakeld, moet u deze op alle agentwerkstations configureren.

Als een agent tijdens een oproep het browservenster van de agentapplicatie vernieuwt, kan de oproep worden verbroken. Het duurt meestal maar een paar seconden voordat de verbinding wordt hersteld, maar soms wordt de verbinding volledig verbroken.

Integrated Softphone voor een agent configureren

1. Als u dit nog niet hebt gedaan, neem dan contact op met uw CXone-accountmanager om Integrated Softphone in te schakelen in uw contactcenter.
  2. Controleer of uw firewall en de firewall van het agentwerkstation beschikken over de vereiste WebRTC-poorten en -protocollen:
    • HTTPS-poort 443
    • UDP-poorten 1024-65535
  3. Controleer of het agentwerkstation een ondersteunde browser gebruikt.
  4. Schakel de microfoon in voor de browser.

1. Klik op de menuknop rechtsboven in de browser.

2. Klik op Instellingen.

3. Blader naar de onderkant van de pagina en klik op Geavanceerde instellingen weergeven.

4. Klik in het gedeelte Privacy op Inhoudsinstellingen.

5. Selecteer de microfoon die u wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst. Selecteer de optie Vragen wanneer een site toegang tot uw microfoon wil krijgen.

6. Klik op Gereed.
    7. Laad Salesforce Agent opnieuw.

5. Schakel Integrated Softphone in voor het beveiligingsprofiel van de agent.
  6. Vraag de agent om Integrated Softphone te selecteren bij het inloggen op Salesforce Agent.

Analyseer WebRTC met de WatchRTC SDK

De WatchRTC SDK biedt een overzicht van WebRTC-gezondheid voor uw organisatie. Het verzamelt automatisch applicatie een gebruikersgegevens voor u om te analyseren. Integrated Softphone en Voice Quality Metrics moet ingeschakeld zijn in uw systeem voordat u deze kan gebruiken. U kunt toegang krijgen tot WatchRTC-rapporten en functies via een afzonderlijke URL. Neem voor meer informatie contact op met uw CXone-accountmanager.