Salesforce Agent Integrated Softphone

Vereiste machtiging: Integrated Softphone Weergeven

Deze pagina is bedoeld voor agents die leren werken met de Salesforce Agent Integrated Softphone. Beheerders: zie beheertaken voor de Salesforce Agent Integrated Softphone.

Met de Salesforce Agent Integrated Softphone kunt u telefoongesprekken afhandelen met behulp van de spraakfuncties van de browser en het telefoonpaneel in Salesforce Agent. Nadat de systeembeheerder je account heeft geactiveerd voor de Integrated Softphone, kun je inloggen bij Salesforce Agent, je spraaklink voor de softphone verbinden met het CXone-platform en oproepen afhandelen met behulp van de telefoonwerkruimte.

Is uitsluitend bedoeld voor gebruik als console-applicatie. Als Salesforce Agent wordt vernieuwd of als een nieuw tabblad wordt geopend tijdens een oproep, wordt de verbinding enkele seconden verbroken en daarna weer hersteld.