Overige verklaringen

De verklaringen op deze pagina hebben specifieke toepassingen in Studio-scripts:

• RETURN: beëindigt een functie. Kan een waarde doorgeven van de functie in het script.
  • TRACE: voert tekst uit naar het resultatenpaneel van het Snippet Editor-venster wanneer u de debugger gebruikt.
  • USES: hiermee kunt u een proxy-DLL van een webservice gebruiken binnen de snippet.

RETURN Verklaringen

Beschrijving: beëindigt een functie en geeft een variabele optioneel door van de functie naar het script. Gebruik dit met FUNCTION -verklaringen.

Syntax: RETURN of RETURN <var>

Studio Actie: Return

Details: moet worden in de code van een functiedeclaratie. Voeg een naam van een variabele <var> toe na het RETURN-trefwoord om gegevens terug door te geven naar het script.

TRACE Verklaringen

Beschrijving: Voert tekst uit naar het resultaatvenster van het Snippet Editor-venster wanneer u de debugger gebruikt op het tabblad Tekstweergave.

Syntax: TRACE "<value>"

Details: voeg een TRACE-trefwoord toe met enige "<value>" die u wilt weergeven in het resultaatvenster van het Snippet Editor-venster wanneer u de debugger gebruikt. De <value> kan een variabele naam zijn. TRACE is een handig hulpprogramma dat u kunt gebruiken wanneer u problemen met uw code oplost of om u te helpen om te zien wat er in het script gebeurt.

Dit trefwoord is alleen voor gebruik in Snippet-acties. U kunt op een veilige manier TRACE-trefwoorden achterlaten in uw snippets. Bij runtime worden ze genegeerd buiten het debugger-hulpprogramma in het Snippet Editor-venster.

TRACE "this is trace text"
//The text you specify with TRACE appears
//In the results window when you use the
//Debugger on the Text View tab.

USES Verklaringen

Beschrijving: hiermee kunt u een SOAP-webservice proxy-DLL opnemen voor gebruik binnen het fragment. De DLL moet gecompileerd zijn door WISDL via NICE CXone.

Syntax: USES "<proxy>.dll"

Studio-Actie:: Uses

Details: om een USES-verklaring te gebruiken, moet de proxy-DLL zich in de hoofdmap van de bestandsserver van uw bedrijfseenheidsGesloten Een organisatorische eenheid die wordt gebruikt om technische ondersteuning, facturering en globale instellingen voor uw CXone-omgeving te beheren bevinden. U kun de bestanden in uw bedrijfseenheid weergeven op de pagina ACD-bestanden bladeren in CXone.

Meer: u kunt meer informatie vinden over het gebruik van webservice-proxy's met Studio-scripts op de helppagina API's en Webservices.