ACD-bestanden bladeren

Via de pagina ACD-bestanden bladeren kunt u bestanden in uw CXone-omgeving weergeven en ermee werken. U kunt bestanden weergeven die zijn gemaakt met of geüpload naar CXone, zoals:

Een bestand downloaden

U kunt één bestand tegelijk downloaden. Bestanden worden opgeslagen op uw standaarddownloadlocatie.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD > ACD-bestanden bladeren.
  2. Klik op het bestand dat u wilt downloaden.
  3. Klik op de informatiepagina van het bestand op Downloaden.
  4. Klik op Annuleren om terug te gaan naar de pagina met het mapoverzicht.
  1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD > ACD-bestanden bladeren.
  2. Zoek en selecteer het bestand dat u wilt downloaden en klik op het weblinkpictogram Het weblinkpictogram, een grijs cassettebandje met een grijze pijl erop.. Het bestand wordt gedownload naar uw standaarddownloadlocatie.

Een weblink voor een bestand maken

Met een weblink kunt u een bestand rechtstreeks van de pagina met het mapoverzicht downloaden. Zonder weblink moet u op een bestand klikken en het downloaden van de informatiepagina van het bestand.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD > ACD-bestanden bladeren.
  2. Klik op het bestand waarvoor u een link wilt maken.
  3. Schakel Selecteer deze optie om automatisch een weblink voor dit bestand te maken op de informatiepagina van het bestand in.
  4. Klik op Opslaan. Het weblinkpictogram Het weblinkpictogram, een grijs cassettebandje met een grijze pijl erop. verschijnt nu in de kolom Link voor het geselecteerde bestand.

Een weblink uit een bestand verwijderen

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD > ACD-bestanden bladeren.
  2. Klik op het bestand met de weblink die u wilt verwijderen.
  3. Schakel het selectievakje Selecteer deze optie om automatisch een weblink voor dit bestand te maken op de informatiepagina van het bestand uit.
  4. Klik op Opslaan.

Bestanden uploaden

U kunt één bestand tegelijk naar CXone uploaden. Als u meerdere bestanden tegelijk wilt uploaden, kunt u Studio gebruiken.

1. Klik op de app-kiezer en selecteerACD > ACD-bestanden bladeren.
  2. Ga naar de map waarnaar u het bestand wilt uploaden.
  3. Klik op Uploaden.
  4. Voer eventueel een naam in om een nieuwe map te maken voor de geüploade bestanden.
  5. Klik op Bestand kiezen, selecteer een bestand om te uploaden en klik op Openen.
  6. Schakel Selecteer deze optie om automatisch een weblink voor dit bestand te maken in als u een downloadlink wilt weergeven op de pagina met het mapoverzicht. U kunt een weblink gebruiken om een bestand rechtstreeks van de pagina met het mapoverzicht te downloaden.