Cloud Transcribe

Converteert spraak naar tekst voor gebruik in selfservice applicaties.

Deze actie biedt transcriptie voor CXoneTurn-by-Turn Transcriptie. Deze service stelt u in staat om externe transcriptieservices te gebruiken met CXone. U kunt meer informatie vinden over Turn-by-Turn Transcriptie, de toepassingen ervan en de ondersteunde transcriptieproviders op de Turn-by-Turn Transcriptie-helppagina.

Supported Script Types

The icon for the Phone script type - an old-style phone handset with curved lines indicating sound coming out of it.

Telefoon

Input Properties

Deze eigenschappen definiëren gegevens die de actie gebruikt bij het uitvoeren.

Vertakking

Beschrijving

Caption

Voer een korte woordgroep in die deze actie in het script uniek identificeert. Het bijschrift verschijnt op het scriptcanvas onder het actiepictogram. The default is the action name.

transcriptionProfileID

Voer de naam in van het transcriptieprofiel dat u met deze actie wilt gebruiken. U kunt ook dubbelklikken op de actie en op Selecteren klikken voor het profiel dat u wilt gebruiken.

hintPhrases

woorden of woordgroepen die de transcriptieservice helpen om de nauwkeurigheid van de transcriptie te verhogen. Als er tijdens het transcriptieproces onduidelijkheid is over een bepaald woord of een bepaalde woordgroep, kunnen hints worden gebruikt om de juiste woorden te bepalen.

Als u bijvoorbeeld weet dat een script interacties afhandelt waarbij bellers vragen over hun rekening stellen, kunt u termen toevoegen zoals email address, mailing address, credit card, cancel my account en phone number.

nextPromptSequence

De respons ontvangen van de virtuele agent die voor het contact wordt afgespeeld. U hoeft deze eigenschap alleen te configureren als u deze actie gebruikt om een tekstgebaseerde virtuele agent in te schakelen voor het behandelen van spraakinteracties. Configureer deze eigenschap met de variabele die is opgegeven in transcriptVarName (out) met de functie asJSON(). U kunt ook de inhoud van transcriptVarName (out) converteren naar JSON in een Snippet-actie en deze eigenschap configureren met de variabele die de JSON bevat.

nextPromptBehavior

Bepaalt de configuratie en het gedrag van de volgende prompt in een conversatie. Definieer de gedragingen die u wilt zien met een Snippet action en volg het voorbeeld van het fragment Standaardgedragingen volgende prompt of Volgende promptgedragingen. Dit voorbeeld beschrijft eigenschappen die u kunt gebruiken om comfortgeluid, DTMF-detectie en spraakonderbreking (barge-in) te configureren.

Configureer de nextPromptBehavior-eigenschap met de naam van het object dat u in de fragmentcode hebt gebruikt. Deze geeft de instellingen door aan deze eigenschap en de bijbehorende actie. Door bijvoorbeeld het voorbeeld van het fragment Volgende promptgedragingen te gebruiken, zou u {nextPromptBehaviorsOutjson} invoeren voor deze eigenschap. U hoeft deze eigenschap alleen te configureren als u deze actie gebruikt om een tekstgebaseerde virtuele agent in te schakelen voor het behandelen van spraakinteracties.

Output Properties

Deze eigenschappen bevatten variabelen die gegevens bevatten die worden geretourneerd na het uitvoeren van de actie. Ze zijn beschikbaar voor referentie en gebruik wanneer de actie wordt voltooid.

Property Details
transcriptVarName (out)

Bevat de uitgeschreven tekst.

errorDetailsVarName (out) Triggert de intentiefout-vertakking; kan leiden tot doorschakeling naar een actieve agent.

Result Branch Conditions

Met Resultaatvertakkingsvoorwaarden kunt u vertakkingen maken in uw script om verschillende resultaten te behandelen wanneer de actie wordt uitgevoerd.

Voorwaarde

Beschrijving

Default

Het pad dat altijd wordt gevolgd, behalve als het script voldoet aan een voorwaarde die vereist dat het een van de andere vertakkingen volgt. Dit pad wordt ook gevolgd als de andere vertakkingen van de actie niet zijn gedefinieerd.
OnSuccess

Het pad dat wordt gevolgd als de actie zonder fouten is voltooid en eventuele API-aanroepen of geretourneerde gegevens succesvol waren (2xx responscodes).

OnError Het pad dat wordt gevolgd als de actie niet correct is uitgevoerd. Als er bijvoorbeeld een onverwacht probleem is, zoals een slechte verbinding, syntaxfouten enz. De _ERR-variabele, met één onderstrepingsteken, moet een beknopte beschrijving van het probleem bevatten.
OnDTMF

Het pad dat wordt gevolgd als het script DTMFGesloten Toetstonen die worden gegenereerd wanneer iemand op een toets van de telefoon drukt of tikt.-invoer detecteert.

OnUserInputTimeout

Het pad dat wordt gevolgd als de gebruiker niet reageert binnen de tijd die is ingesteld in de snippet Volgende promptgedrag (de snippet Standaard of Volgende promptgedrag).

Snippet Action Requirement

If you're using this action to enable a text virtual agent to handle voice interactions, you must include these snippets: