De snippet Volgende promptreeks

Gebruik deze code met Studio-acties die de eigenschap nextPromptSequence bevatten, zoals de Cloud Transcribe-actie of de Voicebot Exchange-actie.

Code voor CLOUD TRANSCRIBE

Wanneer u Turn-by-Turn Transcriptie gebruikt, wordt de uiting die moet worden getranscribeerd, opgeslagen in de variabele die is opgegeven in de eigenschap transcriptVarName (out) van de Cloud Transcribe-actie. Als u de getranscribeerde inhoud gebruikt om een tekstgebaseerde virtuele agent in te schakelen voor het behandelen van spraakinteracties, moet u het volgende doen:

• Configureer de transcriptVarName (out)-eigenschap met de naam van de variabele die de geretourneerde transcriptie zal bevatten. Bijvoorbeeld, transcriptVarName.
  • Voeg een Snippet-actie toe die een object maakt met een naam die overeenkomt met de variabele in transcriptVarName (out). Het fragment moet de inhoud van dit object ook converteren naar JSON. Voorbeeld:

DYNAMIC transcriptVarName
    ASSIGN nextPromptSequenceJSONout = "transcriptVarName.asJSON()"
  • Configureer de nextPromptSequence-eigenschap met de naam van de variabele die de JSON-inhoud bevat. Bijvoorbeeld, nextPromptSequenceJSONout.
  • Stel uw script in om de getranscribeerde inhoud te behandelen.

Als u de getranscribeerde inhoud voor een ander doel gebruikt, hoeft u de Snippet niet op te nemen of de nextPromptSequence te configureren. Uw script moet worden geconfigureerd om de getranscribeerde inhoud te behandelen.

Code voor SPRAAKBOTUITWISSELING

Wanneer een virtuele agent een respons stuurt naar een uitingGesloten Iets wat een contact zegt of typt. van een contact, wordt de respons opgeslagen in de variabele die is opgegeven in het veld nextPromptSequenceVarName (out). De respons wordt doorgegeven aan de eigenschap nextPromptSequence als een serie van promptreeksenGesloten Een segment van een audioprompt, dat voor het contact wordt afgespeeld. die het script afspeelt voor het contact.

De inhoud van de variabele die wordt gebruikt in het veld nextPromptSequenceVarName (out), moet worden doorgegeven als JSON. U kunt de inhoud in de eigenschap nextPromptSequence converteren of u kunt een fragment gebruiken in een Snippet -actie. Beide benaderingen zijn acceptabel. Het maken van een variabele in een Snippet voor het geconverteerde object heeft echter het voordeel dat het eenvoudiger zichtbaar is waar het converteren plaatsvindt. Voorbeeld:

DYNAMIC nextPromptSequence
ASSIGN nextPromptSequenceJSONout = "nextPromptSequence.asJSON()"

Een snippet gebruiken

Wanneer u een snippet wilt gebruiken, voegt u een Snippet-actie toe aan uw script vóórVoicebot Exchange:

1. Configureer de eigenschap nextPromptSequenceVarName (out) met de naam van de variabele om de respons van de virtuele agent erin op te nemen. Bijvoorbeeld, nextPromptSequence.
  2. Voeg de volgende regels toe aan de Snippet-actie. De variabelen die u gebruikt, kunnen verschillen.

DYNAMIC nextPromptSequence
    ASSIGN nextPromptSequenceJSONout = "nextPromptSequence.asJSON()"

3. Configureer de eigenschap nextPromptSequence in de Voicebot Exchange-actie met de nextPromptSequenceJSONout-variabele.

Converteren in de eigenschap

Wanneer u de variabele converteert in de nextPromptSequence-eigenschap, gebruikt u de nextPromptSequenceVarName (out)-variabele met de asJSON()-functie. Voorbeeld:

• nextPromptSequenceVarName (out): nextPromptSequence.
  • nextPromptSequencenextPromptSequence.asJSON().